Októberi gyermeketek mikor kezdte az ovit?
Figyelt kérdés
Október elején tölti a 3-at. Ismerőstől úgy tudom idén 8 gyereket nem vettek fel, mert nem tölti be a 3-at augusztus 31-ig.
Ha nem veszik fel, mikor kezdi az ovit? Októberben, januártól vagy csak következő év szeptemberétől?
Tudom óvodája válogatja, de nálatok mi volt?
A kislányom nagyon igényli a gyerektarsasagot, imád együtt játszani velük, őszintén szólva duhitene , ha csak rá következő évtől mehetne.
2023. szept. 7. 14:32
1/16 anonim válasza:
Mehet bölcsibe addig ha még nem járt.
Amúgy én szeptemberi vagyok, 4 évesen kezdtem az ovit. Addig otthon volt velem anyu, szerencsére megtehette.
2/16 anonim válasza:
Anno lányom szeptemberben kezdett, úgy, hogy november elején született. Kérdeztem az óvodát, ahol azt tanacsolták, írjak egy kérvényt az ovodavezetonek, megadták a kérelmet így mehetett a többi kicsivel együtt. Ezen felül úgy tudom, amint be tölti a 3.élet évét, másnap már mehet is oviba. Tavasszal be iratkoztatok? Ez még fontos!
3/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Inkább járjatok játszótérre. Ott kevesebb az esélye, hogy beteg lesz. Én is a társaság miatt írattam be, hát rosszabbul jártunk, mert fél évig folyamatosan beteg volt, játszóra sem tudtam vinni, sokkal kevesebbet volt gyerekek között, mint előtte. Nem éri meg csak ezért siettetni.
4/16 anonim válasza:
Az enyémet októberiként beirattuk 2.5 évesen tavasszal mikor kellett.Nem lett időre szobatiszta, így nem vihettem csak következő ősszel.Majdnem 4 évesen lett ovis végül is.
5/16 anonim válasza:
Az én lányom ugyan novemberi de nem vették fel az oviba. Jövőre kezdi szeptemberben. Addig marad a bölcsiben.
6/16 anonim válasza:
2-es vagyok. Bocsi, nekünk anno még úgy volt, ha be tölti a 3at,masnaptol óvodába köteles járni ha a halasztás nincs külön kervenyezve. Tisztán emlékszem, volt aki januárban, áprilisban kezdett. Azóta ezen már változtattak.
7/16 anonim válasza:
5 éve az októberi gyerekemet gond nélkül felvették tavasszal és a születésnapja utáni napon kezdhetett.
Most annyi gyerek van, hogy ugyan abba az óvodába már nem vennék fel csak jövő szeptemberben.
8/16 anonim válasza:
6, soha nem volt olyan, hogy 3 éves kortól kötelező oviba járni. A 3. szülinapját követő szeptember 1-től óvodaköteles a gyerek.
9/16 anonim válasza:
8 Helyesbítek, 3 éves kortól az óvoda köteles fel venni a gyermeket!
10/16 anonim válasza:
Nem köteles felvenni az óvoda év közben, csak a 3. születésnapot követő szeptember 1-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!