Mit tegyek ha a lassan 4 éves gyerekem ordít az oviban folyamatosan?
Figyelt kérdés
Tavaly kezdett el járni és mindig ezt csinálja. Elköszönök tőle és ordít. Többször megölelem, megpuszilom. Semmi se segít. Tudja, hogy jövök érte délután és sosem volt olyan, hogy ez ne történt volna meg. Az óvónők azt mondják, hogy majdnem egész nap ordít. Ebéd után elhozom, nem alszik ott. Próbáltam már neki plüssmacit adni, amit bevisz magával az oviba. Eldobta a macit és ordított. Próbáltam, hogy megtanítok neki egy rövid dalt és azt énekeljúk elköszönéskor. Semmi sem segített. Teljesen tanácstalan vagyok.2023. szept. 1. 16:23
11/17 anonim válasza:
Szuper, mutasd majd meg az óvónőknek is, legyen kiragasztva neki valahova(laminálni kell vagy valami fóliába berakni, különben összegyűri/leönti), és minden alkalommal ha sír, 10 percenként mutatni neki, hogy most ez van, aztán ez jön, majd ez és utána jön anya. Mindig rámutatni a képre tevékenységváltásnál, vagy sírásnál. Én becelluxoznám a szekrényajtaja belsejébe, oda kikísérhetik mutogatni neki.
12/17 A kérdező kommentje:
Csináltam kettőt is. Mindenképp megbeszélem vele és odaadom az óvónőnek.
2023. szept. 2. 15:35
13/17 anonim válasza:
Vidd át másik oviba!!!!!!!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
Máshol sem megy oda a gyerekekhez? Pl rokongyerekek? Vagy játszótéren?
Ovi előtt volt közösségben?
15/17 A kérdező kommentje:
Ha én az apja vagy a nagyszülei is ott vannak akkor nincs gond.
Ovi előtt nem nagyon volt sehol. Nem járt bölcsibe
2023. szept. 4. 14:21
16/17 anonim válasza:
Segített a kártya, amit fentebb javasoltak?
17/17 A kérdező kommentje:
Valamennyit segített. Ordított, de nem annyit. Kell neki még idő
2023. szept. 6. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!