Anyukák, ti nem kapjátok el a gyerekektől folyamatosan a betegségeket? Ha igen, akkor hogyan tudtok így, betegen helyt állni?
Nem. 2021ben voltam utoljára beteg, covidos, az sem volt rosszabb egy ingluenzánál.
2022 áprilisa óta ovis a fiam. (Mondjuk ő se vitte túlzásba a betegségeket. Pl 2023ban 1 hetet hiányzott összesen, azt sem betegség miatt 😅)
De, épp most volt 🤮💩 vírus. Mindenki kidőlt tőle. Persze a gyerek bírta a legjobban. Az én gyomrom még mindig rossz, de legalább már a hasmenés elmúlt.
Gyakorlatilag november óta vagyok beteg, néha pár nap szünettel.
Nézettem vérképet, az tökéletes. Kaptam isoprinosine kúrát, de nem sokat ért.
De, februárban 5 napot tudtam dolgozni, ebből 2 hét esett ki a gyerekek miatt, és 1 volt, amikor már annyira kidőltem én is, hogy még home office mellett sem tudtam csinálni.
Szerencsére többnyire azért jobban szoktam bírni. Elkapom, és rossz is, de dolgozni szoktam tudni mellette, a táppénzt tényleg csak a nagyon muszáj-dolgokra tartogatom. Mivel amúgy gyorsan és hatékonyan dolgozok, és előre tervezek, ez a munkáltatómnál nem probléma (sőt, van egy gyerektelen kollégám, aki több órában is dolgozik, mint én, ugyanaz a munkakörünk, és a határidős feladatokkal mindig hozzám jönnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!