Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nem rossz, hogy ilyen későn...

Nem rossz, hogy ilyen későn megyek értük?

Figyelt kérdés
A lányom óvodás, a fiam bölcsődés, de jövő héttől ő is ovis lesz. Pár hete új munkahelyem van, 08:00-16:00 beosztásban. De így fél ötnél előbb nem érek oda értük. A bölcsiben a fiamon kívül nem is szokott olyanok már más gyerek lenni. Nem rossz így nekik, hogy ilyen sok időt töltenek ott? Más szülő hogyan tud érte menni korábban? Az előző munkahelyemen 14 óráig dolgoztam kismama szakban, de nem hinném, hogy mindenki így dolgozik. Párom sem tud előbb menni értük, mert vagy ő is 16 óráig dolgozik vagy délután. Kérdésem, akik úgyszintén későn érnek a gyerek(ek)hez bölcsibe, oviba, titeket ez nem zavar? Lehet, hogy meg fogom szokni, csak az elején furcsa és engem visel meg jobban, nem a gyerekeket? Ráadásul amiatt is kissé rossz érzésem van, hogy így a bölcsődei vagy óvodai dolgozók sem tudnak előbb haza menni.

2023. aug. 26. 19:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen, biztos van aki home officeban dolgozik, vagy 4-6 órás kismama szakban, vagy besegít a nagyszülők, de hogy gyakorlatilag mindenki így meg tudja oldani a 12-14 fős csoportból, érdekes. De már úgy sem lesz nálunk aktuális lassan a bölcsi, az óvoda más. Ott azért, még ha kevesen is, meg összevontan, de akad még pár gyerek 4 óra után. Mondjuk így is érdekes, hogy nyári ügyelet alatt elvileg csak azok a gyerekek mennek, ahol dolgoznak a szülők. De így is sokan már 15 óra körül elviszik őket, nagyszülő is, holott ő meg otthon is maradhatna vele. Sokan kérik a nyári ügyeletet, akik nem dolgoznak, vagy amúgy is otthon vannak a kicsivel.
2023. aug. 27. 10:22
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Ez miért késö? A 8-4 ig teljesen alap munkaidö, ettöl inkàbb csak több. Nàlunk aki hamar megy èrte az otthon van tesòval, vagy vàllalkozò ergo magànak osztja be a idejét.
2023. aug. 27. 10:38
 23/26 A kérdező kommentje:
22: azért gondoltam későnek, mert addigra már mindenki elviszi a gyerekét. Olyan is, aki dolgozik.
2023. aug. 27. 11:05
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
23 Akkor biztos sok nàlatok is a vàllalkozò vagy aki gyeses.Én is kb fél 5re esem be, sosem szòltak èrte.
2023. aug. 27. 11:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy mindenki vállalkozó lenne. Gyesen sincs senki. Meg akkor otthon lenne a naggyal is.
2023. aug. 27. 11:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom mások hogy oldjàk meg, nekem nincs segítségem, 8 órában dolgozom, kocsival járok 10-15p forgalomtól függően.

Kisfiam ovija 6-18 óráig van nyitva.

7:15-kor adom be, hogy fél8-ra beérjek dogozni, ő a 2-3. gyerek a csoportban akkor. Délután 4-ig dolgozom, 16:15-kor szedem fel legkorábban, ugyancsak 2-3 gyerek maradt addig.

Szaranyának érzem magam néha, de tényleg nem tudom később vinni, előbb hozni. Kicsit szomorú néha mikor elmennek a kisbarátai, én pedig még nem érek oda

Apja ritkán elviszi korán ha úgy vègez a munkával, de ez a nagyon ritka. Nagyik messze, bébiszitter sose volt.

Tudom, sokakat elhoz a mama, vagy anyuka otthon vannak a kistesóval vagy 4-6 órában dolgoznak csak, esetleg homeoffice

Hát ezek nálam sosem játszottak

2023. aug. 28. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!