Ha óvodába nem mehet a gyerek, mert beteg, a tömött játszótérre miért mehet?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem lázas beteg, csak pl köhög, taknyos, esetleg tegnap még lázas volt. Doki még napokig nem engedi oviba. De a szülő a tömött játszótérre kiviszi. Ez így oké?2023. jún. 20. 08:41
71/73 anonim válasza:
Hát most ide muszáj írnom. Én nem vinném betegen direktbe a játszótérre. Viszont a taknyos játszóteres gyerekek csak a jéghegy alja. Általában már megszoktuk sajnos és fel sem tűnik. Szóval engem nem ez basz fel, hanem amikor találkozunk bárkivel és ott közli a helyszínen, hogy két napja még ezerrel hányóshasmenés volt a napi program. Sokszor több órás beszélgetés után/alatt derül ki mindez. Szóval már tudod előre, hogy oké esélyed sincs megúszni a dolgot. De a pálmát még mindig az az eset vitte amikor a nagyon kedves ismerős egyem a szívét bevitte a kézlábszáj beteg gyerekét a 15 másik gyerek közé a medencébe és boldogan posztolgatott tovább. A reakciója csak pusztán annyi volt, hogy hát túl sokat fizettek a nyaralásra, hogy a hotelszobában üljenek. Oké elkanyarodtam a játszótértől, de egy-két embert szájon kéne b... :D
72/73 anonim válasza:
6 os. Ugyanez
Amig nincs nagy betegseg egyatqlan nem fekszenek az agyban .ugyanolyan elevenek . Szükségük van levegőre stb . Azert a levegőn mas mint a zsúfolt szobaba 30 gyerekkel....
73/73 anonim válasza:
En ugy birom amugy az ilyen anyukakat. Sztem tok vicces. A beteg gyerek mar 2 nappal fertoz mielott kiderul hogy beteg. Elkerülhetetlen
Am en egytalan nrm foglalkozom ezekkel. H jaj ne menj a köhögö melle, stb es erfekes alig beteg a gyerekem.
De mikor a mindentől féltő szulok gyerekei elkapnak valamit akk megy az h ige lattam a játszótéren hogy kohogott q masik. Biztos tole kapta el . Nem mindegy amugy? Ugyis tul kell lennie ezeken bölcsi oviba es óhatatlan hogy ezt azt bekapjanak egymástól. Hagyjuk már békén egymast mi anyak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!