Elkerített játszótérre végezheti a dolgát szerintetek egy gyerek?
Tegyük fel, hogy van egy park. A parkban egy legkisebbeknek való játszótér ami el van kerítve.
Szerintetek helyes a kerítésen belül végeztetni a gyerekkel vagy sem. (Olyan gyerekekre gondolok akiket úgy kell megpisiltetni)
Kerítésen ķívülre mennék!
A kutyusok ( nekem is van kettő) is odapisilnek mindenhova, nehogy mármegy éppen szobatisztaságra szokó gyerkőc ne pisilhessen a fa tövébe!
Ja, akkor ne menjen az ember soha sehová inkább a szabadba programozni, mert jaj mi lesz ha a gyerek odapisil ahova egyébként teljesen igaza van 7-nek, a kutyák is odapiszkítanak, pisinél különbet is. Ennyi álszent embert itt, nem hiszem el, de ti jobban is teszitek ha otthon ültök a négy fal között és nem rontjátok a levegőt, soha ne tudjátok meg milyen a szükség, nehogy bokáig összepisilje magát a gyereteket mert ti aztán nem viszitek el pisilni szegényt.
Kiviszem pisilni ez egyértelmű, a játszótéren kívülre, a lehető legfélreesőbb helyre és a zsebkendőt is elviszem egy kukáig, utána kezet fertőtlenítünk. Kulturált akkor is lehet az ember ha ilyen megoldásokra szorul.
Azért 9es ez a hangnem már gáz.
Én nem gondolom, hogy normális ha valakinél ez rendszeres és az sem az ha benn, ahol más játszik és ahová a fent említett példánal maradva pl kutya sem megy be, de a kerítésen kívül azért sztem egyszer-egyszer nem nagy dolog. Amúgy nem kell ehhez ott elni az életed. Simán csak 40fokban itatod a gyereked és akkor normálisan pisil is. Ilyen ez..
"Simán csak 40fokban itatod a gyereked és akkor normálisan pisil is. "
Pont nem, mert 40 fokban akkor is kevesebbet pisil a gyerek/felnőtt ha literszámra issza a vizet, hisz pont azért kell többet pótolni, mert többet párologtatunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!