Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az igaz, hogy Európában...

Az igaz, hogy Európában Írországban a legnívósabbak az ovik?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

9-es részére:

Még valami az előző, 10-es válaszomhoz. Javaslom, kukkants át a "problémás gyerekek" részhez. Tele van laikusok válaszával, amelyek viszont egy picit már tényleg nehezebben érthetőek, lévén autisták szülei, figyelemzavaros gyerekek szülei kénytelenek voltak az évek során gyógypedagógiából alap szintre kiképzeni saját magukat, amit én dícséretesnek tartok!

Nos, az ő válaszaik megszövegezése az, amihez már legalább érettségi kell, tele van pl idegen szavakkal, ez TÉNY ("szenzoros, addiktív, tsmt, pervazív" és így tovább, amit én értek, de a többség nem biztos). Evvel szemben én úgy fogalmaztam (kapásból és fejből, szokás szerint) a 7 és 8 válaszaimban, hogy 8 általánossal meg lehessen érteni. Szerinted meg magasröptű... Több, mint különös... Igazán jó szándékból segítettem válaszommal.

Aki nem tudja hasznosítani, nézzen más kérdéseket, ennyi. Ne pedig lepontozgasson, vagy kötözködjön, mert a valóban értelmes és érdeklődő laikusokat esetleg megzavarja evvel, főleg a kérdezők nagy részét megzavarhatja evvel a hozzáállásával a troll. Akinek nem inge, ne vegye magára.

2023. ápr. 25. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
10. 🤣🤣🤣🤣 ne haragudj, de nem érdekel a hisztériád. Megkérdezted, elmondtam hogy senki nem fogja elolvasni a 20 oldalas okoskodásod. Ha ez szerinted trollkodás, az már a te problémád. Ha nem tudod érthetően előadni magad, feldughatod a szakmai popódba a diplomáidat. Na erre is írj vörös fejjel legalább 10ezer karaktert gyorsan 🤭
2023. ápr. 25. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Én az 5-ös válaszoló vagyok, én elég közérthetően megfogalmaztam miért jó a magyar óvodarendszer, de azt is lepomtozták.

Ennek semmi köze nincs amúgy Magyarország jelenlegi kormányához, az alapköveket 1989-ben tették le ehhez, amikor még a kanyarban se volt semelyik jelenleg a palettán lévő politikai párt.

Ez a terület pont azért működik jól, mert a politikusok nem értenek és nem is akarnak érteni hozzá, nem is érdekli őket.

Annyira elborultan hisszük azt, hogy nálunk minden csak sz.r lehet, hogy észre se vesszük ha valami jó.

(Egyebként a másik kiemelkedő színvonalú dolog az ország tömegközlekedése. Nincs még egy ilyen európai ország ahol az utolsó zsákfaluba is naponta többször eltud jutni az ember tömegközlekedve. Aki nem hiszi AZ járjon utána.)

2023. ápr. 25. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
13. Téged meg azért pontoztak le, mert hasból mondasz dolgokat. Ez megint nem igaz, hogy nálunk a legjobb a tömegközlekedés. Sőt vidéken kifejezetten rossz. És utána jártam hidd el, 3 különböző Európai országban éltem és mindenhol modernebb, kiterjedtebb, biztosabb volt a tömegközlekedés. De nem kell személyes tapasztalatot írni, mert ezért vannak felmérések, kutatások, amit gondolom most sem tudsz küldeni, de elmondom neked, hogy ha egyszer utána nézel nincs benne Magyarország a top 10ben. Mint ahogy az óvodák sem.
2023. ápr. 26. 08:36
 15/15 De La Cruse ***** válasza:
0%
Csak ha tetszik, hogy kéthetente nem váltó műtéten átesett óvónők és látogatók mutatják meg milyen az önkielégítés.
2023. ápr. 27. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!