Mikor volt nemzetközi ranglétrán a legnívósabb helyen Magyarország? Gyurcsány idején?
Propaganda ide vagy oda, nagyot estünk a ranglétrán. Orbánnál tehetségtelenebb, hitványabb gazdaságpolitikust még nem hordott a hátán a föld. Tisztán balkáni országok közé sorolnak már mindenben.
Gyurcsány idején azért még másmilyen ország voltunk. Számtalan országból jártak ide dolgozni, mert olyan jó volt a gazdaság és erős a forint. Most meg már Romániába is mi járunk át. Egyedül Ukrajnából jönnek még lehúzni ide 1 évet, hogy aztán mehessenek tovább az EU normális országaiba.
Akkor végül is Gyurcsány idején voltunk a toppon, országos ranglistát nézve? Vagy még valamikor előtte?
Gyurcsány Ferenc a legnagyobb király!
Táncolj Feri!💪😎
Hát, kérdező, el vagy tévedve.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vagyok, és Ukrajnába jár át az egész család dolgozni. Dolgoznék én idehaza, de abból a nettó 50 ezerből nem fussa, a tanári diplomámmal. Ukrajnában nettó 250 ezerért mosogatok. Gondoltam, hogy bevállalok valami hétvégi melót is, Moldovában nagyon jól fizetnek, csak hát messze van. :/
Kérdező, hazudozás helyett ismerkedj meg a tényekkel:
A bruttó reálkereset növekedése 2010-2020 között 58,8 százalék volt, a kedvezmények figyelembevételével számított nettó reálkereset pedig ennél is nagyobb arányban, 66,3 százalékkal emelkedett, azaz a magyar családok ennyivel tudtak több terméket és szolgáltatást megvásárolni, mint az évtized elején.
Korábbi időszakról:
"AZ EGÉSZ EURÓPAI UNIÓHOZ KÉPEST IS MESSZEMENŐEN HAZÁNKBAN BŐVÜLTEK A LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN A REÁLBÉREK. "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!