Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor és mit adtok az óvónénin...

Mikor és mit adtok az óvónéninek, dadusnéninek, mikor a gyerek iskolás lesz?

Figyelt kérdés

Ballagáskor, vagy az utolsó ovis napon? Ballagás májusban (dadus akkor lesz utoljára, neki akkor nyilván akkor kellene), de utána még 1,5 hónapig jár oviba, a nyáriszünetig.

És mennyit szántok erre, mit adtok? A gyerek általi kreálmány nálam nem játszik.

Én vállalkozóként is foglalkozom egyedi ajándékokkal, erre is gondoltam (mutatok képet, de nem sajátról), benne pár cuccal (mit tennétek bele?), vagy virág ajándékkártyával?

[link]

2023. ápr. 12. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket nálunk az szmk-sok szokták intézni, egyik gyerekemnél sem tudom mit kaptak, minket nem avattak be
2023. ápr. 12. 22:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Olyan fotó (sima 10x15) amin a gyerek tart egy táblát "Köszönöm, hogy vigyáztál rám" felirattal, virág, ajándékkártya, csoki, kézműves lekvár vagy ilyesmi mellé? Akkor kicsit személyes is, de mégse gyerekfotós bögre.. szerintetek?
2023. ápr. 12. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A fotó aranyos, azt albumban gyűjtöm, mikor belekerül új, akkor átlapozom.
2023. ápr. 12. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Én asztali tolltartót készítettem az egyik oldalon egy csoportkép a gyerekekről a ballagás évével, a másik 3 oldalon meg tavaszi virágos minta van. Így a csoportszobában vagy otthon is használható, de nem újabb fényképkeret.
2023. ápr. 12. 23:05
 15/18 A kérdező kommentje:
ja, keret nélkül gondoltam, csak a fotó magában. Nyilván nem az én gyerekemet akarja egyik sem nézegetni a nappaliban (oké, ki lehet cserélni a képet, de nem akarom azt sugallni, hogy én úgy gondolnám, hogy ki kell rakja).
2023. ápr. 12. 23:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyedi tároló, vagy bármi cucc otthonra, szinhaz/mozijegy vagy bármi program nem igazán jó ötlet. Gondolj bele, te mennyire örülnél, ha kapnál mondjuk egy Zsolnay vázát, ami amúgy kva drága, de szerinted ritka giccses, az életben nem tennéd ki a lakasodban. Vagy egy szinhazjegyet, de nem szereted a színházat és amúgy se mennél egyedül, a fizetése pedig igen vékonyra ahhoz, hogy vegyél még egy jegyet a párodnak, hogy együtt menjetek.

Ajandekutalvany a DM-be vagy hasonlon uzletekbe tökéletesen megfelel. Anno en kávé és édesség csomagot csináltam nekik, de én ismertem őket közelebbről, tudtam hogy ennek örülni fognak.

2023. ápr. 13. 06:31
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Anyám 42 évig volt óvónő. A csoport ad közös ajándékot,max a nyalis szülők toltak oda plusz bonbont,virágot.
2023. ápr. 13. 10:26
 18/18 A kérdező kommentje:

ballagáskor már minek nyalizni? :D akkor már mindegy :D ez így elég hülye felfogás.

A csoport nem ad, mert csak páran ballagnak. Ha olvastad volna, amit írok, akkor láttad volna ezt az infót is...

Jegyet mindenképp párosan gondoltam, nem egyet, pont ezért, amit írsz.

2023. ápr. 13. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!