Mikor és mit adtok az óvónéninek, dadusnéninek, mikor a gyerek iskolás lesz?
Ballagáskor, vagy az utolsó ovis napon? Ballagás májusban (dadus akkor lesz utoljára, neki akkor nyilván akkor kellene), de utána még 1,5 hónapig jár oviba, a nyáriszünetig.
És mennyit szántok erre, mit adtok? A gyerek általi kreálmány nálam nem játszik.
Én vállalkozóként is foglalkozom egyedi ajándékokkal, erre is gondoltam (mutatok képet, de nem sajátról), benne pár cuccal (mit tennétek bele?), vagy virág ajándékkártyával?
Nálunk tiszta csoportok vannak, így utoljára 25 gyerkőcöm ballagott. A ballagás után kaptuk meg a közös ajándékot. Egy orchideát és egy márkás karórát kaptunk mindhárman.
Akár le leszek pontozva, akár nem, a gyerek képeivel díszített tárgyak cukik, de legyünk őszinték, abban a pillanatban kedves ajándék, de nem teszi ki senki otthon,mert kb más sem lenne a házban. Az órának örültünk, és jó ajándék az utalvány, vagy színhazjegy, vagy utazási utalvány. Azokat tényleg arra kötjük, aminek örülünk. De a 126. felé stílusú lakásdísz csak felesleges pénzkidobás. Ha egyedül ajándekozol, akkor cserepes virág, desszert , ezek nem drágák és nem porfogók.
Köszönöm. Teljesen egyetértek. Sajnos a csoportban egyedül vagyok (vagy csak egyedül nyitottam ki a számat :D ) ezzel a gondolattal :/
Az ár most (emberi keretek közt) másodlagos, nem egy doboz raffaellóval intézném el akkor sem, ha egyedül veszem :) A színházjegy jó ötlet, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!