Csak én látom lekezelőnek a helyzetet az óvónő részéről ?
Mi az a “mennyeg”?
Túlérzékeny vagy. Fizess időben. Kövesd a kiírásokat.
Igen, figyeld a kiírásokat, és fizesd be amit kell. Ha tudod hogy csúszol majd vele, szólj előre.
Ha útban vagytok, mondd hogy álljunk arrébb. Megismered majd az óvónőt belejössz.
Istenem, nálunk az oviban lefosnák az anyukák a bokájukat ha ennyi mindent kéne fizetniük. 500 forint csoportpénz? 100-at nem hoznának be. Inkább nem hoznák a gyereket a programra. Jó kis óvoda lehet ez, hogy nem mindent ő ad hanem a szülőknek is be kell szállni.
Amúgy bocs az offért.
"Jó kis óvoda lehet ez, hogy nem mindent ő ad hanem a szülőknek is be kell szállni"
Hol élsz te? :)
8, de ingyen ti se viszitek a gyerekeket bábszínházba, igaz?
A kérdező ilyen jellegű költségről írt, nem higiéniés termékekről.
Nálunk az önkormányzat fizeti a wc-papírt, szalvétát...stb. Ilyenre sose kell szedni. Csoportpénz szedése pedig az óvónők részéről tilos.
Ennek ellenére van csoportpénz, az SZMK kezelésében. Havi 1000.
Ajándékokra (óvónők, dajka), Mikulás csomagra, fogyó rajzeszközökre, óvodán kívüli programokra (bábszínház, kirándulás...) fordítva.
"18 szülöból mindenkinek lájkolta a hozzá szólását ,de az enyém nem"
Agyvérzést is kapnék, ha ilyeneken nekiállna nekem besértődni valaki 😂
Szedd össze magad, figyeld a kiírásokat, intézd időben a fizetnivalókat és ne drámázz baromságokon. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!