Vam munkahelyi szabályzat arra ha az ovónő kikezd egy apukával?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 17:16
1/33 anonim válasza:
Nincs. Felnőtt cselekvőképes emberek, akik között nincs kiszolgáltatottsági viszony.
2/33 anonim válasza:
bölcsiben dolgozok, nincs sehova leírva ilyesmi. ez inkább etikai kérdés, viszont szerintem ez olyan súlyú etikai "baki" hogy elküldhető érte az óvónő. persze meggondolandó, hogy megéri e, van e a helyére jelentkező stbstb. de első sorban ami a legfontosabb: valóban így történt, vagy csak pl. a féltékeny anyuka állítja?
3/33 anonim válasza:
Ovónő vagyok.
A férjem lánya a csoportomba járt :)
4/33 anonim válasza:
Nincs. De arra van "szabályzat", legalábbis erkölcsi elvárás, hogy egy házas apuka ne foglalkozzon az óvónővel. Őt kéne inkább számon kérni.
5/33 anonim válasza:
Mármint mit jelent az, hogy kikezd vele? Kedves vele, apuka meg beindul rá? Vagy titkos légyotott szerveznek a mosdóban? Vagy apukának bejön az óvónő, a feleség meg az óvónőn akar bosszút állni?
6/33 anonim válasza:
Hja, mert apukaval csak úgy ki lehet kezdeni.... Miért gondolja minden agyatlan megcsalt, hogy a harmadik fél a hibás mindenért?
7/33 A kérdező kommentje:
Az ovónő a férjnek 1 évig szerető státuszba volt. Utána buktak le a feleség elött.
Az ovónö tudta h problémák vannak a házasságba mert az anyuka elmondta mikor probléma vokt a kisgyerekkel h lehet ez az oka. Elvileg dolgoztak a házassugon,az anyuka úgy érezte h jó felé halad a doloh kilábalnak a hullámvölgyből
2023. febr. 11. 17:30
8/33 anonim válasza:
Szóval anyuka vak volt és naiv.
9/33 anonim válasza:
Anyuka nem érezte jól. Továbbra sem az óvónő a hibás, hanem apuka, aki nem tudta a farkát a nadragjaban tartani
10/33 anonim válasza:
"Ovónő vagyok.
A férjem lánya a csoportomba járt :)"
Legalább helyesen írnád le.. kamugép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!