Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 2021. márciusában születetett...

2021. márciusában születetett meg a gyermekem és most kell beíratni óvodába. 2023/2024-es tanévre. Akkor már szeptemberben mennie kell? Akkor lesz 2,5 éves. Vagy 2024 márciusában kell vinni csak? :)

Figyelt kérdés

És ha nem szobatiszta?

Csak érdeklődöm, első gyermek, így nem nagyon tudom :)

2023. márc. 26. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj, az óvodában, hogy lenne-e hely ha márciusban kezdene 3 évesen. Ha nincs, akkor bölcsibe írasd, de annak mostanában lesz a beiratása. Ha opció az ovi, akkor inkább oda iratnám, mert akkor csak oda kell beszoktatni. Nem pedig fél év alatt két helyre.
2023. márc. 26. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Írasd be most bölcsibe és oviba is. Oviba úgyis csak akkor veszik fel, ha van elegendő hely, mert alapból csak 2024. őszétől óvodaköteles. Ha nincs hely, akkor meg megy bölcsibe.

Én is hasonlóan voltam. Kisfiam februári és tavaly tavasszal beírattam oviba (akkor volt 2 év 2 hónapos). Azt mondták 0 % esély, hogy felveszik, mert életkor szerint veszik fel őket és így ő a legutolsó. Bölcsibe nem akartam, mert nem szerettem volna kétfelé hordani őket (Kislányom is már ovis). Aztán végül felvették és most januárban 2 év 11 hónaposan el is kezdte az ovit. Ha nem vették volna fel, akkor szeptemberig itthon lett volna velem és 3,5 évesen kezd.

2023. márc. 26. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem anyuka dönti el mikor iratja be, be kell iratnia most, de ráér vinni szeptemberben, mikor már 3,5 éves lesz. Ha meg tudja oldani. 2,5 évesen be lehet adni, ha szobatiszta és van hely. Amúgy következő szeptemberben lesz óvodaköteles. Ha nem szobatiszta valószínű nem veszik be.

Óvodapedagógus vagyok

2023. márc. 26. 15:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2023. márc. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!