Vinnétek így oviba?
Ha reggelig rendben akkor viheted.
Ha megteheted, akkor tartsd otthon ameddig rendesen nem gyógyul meg. Mert könnyebben összeszed valamit.
10-es vagyok
Nem elég, hog 4. Nap a köhögés miatt nem vittem ( annak ellenére, hogy itthon vagyok, amikor lehet, muszáj vinnem, mert jelenleg nekem is olyan egészségügyi problémàm van, hogy nehezen làtom el)
De nem elég, hogy a hurutos köhögés előjött benyalt rá egy hányós-hasmenést is. Amit àtadott az egész családnak….
Utolsó, akkor megtanultad, hogy betegen nem visszük vissza a gyereket mert újabb fertőzést hoz haza.
Érdekes vagy amúgy, a beteg gyereked viszed, de te nem dolgozol mert beteg vagy.. hm...
15
Nem figyeltél
Egyhe visszamaradó orrfolyassal vittem
Amire az orvos a kontrollon azt mondta mehet
( ez volt egyébként csütörtökön, hogy másnap mehet, de 1 napra nem vittem, rápihent még 2 napot.. úgy vittem.. a hurutos köhögés az az a 3. nap ovis napon jelentkezett, és nem korábban… arra még a hányós is jött másnap estére..
Szóval egy gyógyultnak mondott gyereket vittem és még így is könnyebben visszakapott mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!