Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnétek így oviba?

Vinnétek így oviba?

Figyelt kérdés
Sima megfázás, hurutos köhögéssel volt itthon múlt héten. Hiába inhalálunk, orrot szívunk stb, még mindig kicsit folyik az orra és a maradékot köhögi fel. Ti így már elvinnétek, vagy még otthontartanátok? Nem dolgozom.
2023. márc. 12. 08:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Dolgozol? Ha igen, vidd nyugodtan. Hidd el, naponta látom hogy olyan szülők akik életükben nem dolgoztak egy percet sem,tök nyugodtan beadják sárga takonnyal a gyereket. Megtehetik, senki sem szól nekik.
2023. márc. 12. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Tudsz te szöveget értelmezni? Nem nem dolgozik. A gyereknek folyik az orra és köhög kicsit. Simán elkaphatja az egész csoport... Ne basszunk már ki olyanokkal akik pl. dolgoznak is, egy egész családdal akár mert a gyerek elkapja és továbbadja... Ha a gyerek nem tünetmentes ne vidd oviba, mert simán rosszabodhat az állapota, se neki se másnak nem lenns jó.
2023. márc. 12. 16:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Közben délután egyszer sem kellett még fújni az orrát, és nem köhögött, csak egyszer futás után, de akkor sem hurutosan. Ha reggelig nem lesz változás, akkor viszem.
2023. márc. 12. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha reggelig rendben akkor viheted.

Ha megteheted, akkor tartsd otthon ameddig rendesen nem gyógyul meg. Mert könnyebben összeszed valamit.

10-es vagyok

Nem elég, hog 4. Nap a köhögés miatt nem vittem ( annak ellenére, hogy itthon vagyok, amikor lehet, muszáj vinnem, mert jelenleg nekem is olyan egészségügyi problémàm van, hogy nehezen làtom el)

De nem elég, hogy a hurutos köhögés előjött benyalt rá egy hányós-hasmenést is. Amit àtadott az egész családnak….

2023. márc. 12. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, akkor megtanultad, hogy betegen nem visszük vissza a gyereket mert újabb fertőzést hoz haza.

Érdekes vagy amúgy, a beteg gyereked viszed, de te nem dolgozol mert beteg vagy.. hm...

2023. márc. 12. 18:21
 16/18 A kérdező kommentje:
14, a hányós-hasmenős rajtatok hány nap alatt jött ki?
2023. márc. 12. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:

15

Nem figyeltél

Egyhe visszamaradó orrfolyassal vittem

Amire az orvos a kontrollon azt mondta mehet

( ez volt egyébként csütörtökön, hogy másnap mehet, de 1 napra nem vittem, rápihent még 2 napot.. úgy vittem.. a hurutos köhögés az az a 3. nap ovis napon jelentkezett, és nem korábban… arra még a hányós is jött másnap estére..

Szóval egy gyógyultnak mondott gyereket vittem és még így is könnyebben visszakapott mást.

2023. márc. 12. 20:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Hajnalban sokat köhögött, és most is van valami az orrában, így nem viszem, itthon tartom csütörtökig.
2023. márc. 13. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!