Más is van úgy ,hogy nem elég a 42 nap táppénz kis ovis utan?
"Tudom, hogy a ferjemnek is jarna 42 de o nem marad itthon a gyerekkel"
Nem választás kérdése, basszus, övé is a gyerek, nem?
Az egyik lehetőség a fizetés nélküli távollét, már ha hajlandó a munkaadód erre kiírni, ehhez az ő nagy fokú rugalmasságuk kell.
A másik lehetőség hogy a nyarat a gyerekekkel megoldja a férjed egyedül a szabijából, most pedig te mész szabadságra a gyerekkel amikor beteg.
Pedig semmi bajod nem lesz, ha dolgozol nyáron is, legalább a párod is medencézne egy hetet.
Tudom, hogy off, de van azért bőr, jó vastag.
Sajnos az a felosztás, amiben Ti èltek (férj 2 állásban összegürizi a házat de lázat se tud csillapítani, anya 3 évig otthon van és mindent elvegez) az kb ide vezet. Ezt nem pejoratívan mondom, mert ez is egy teljesen oké döntés.
Viszont kijönni se lehet úgy belőle hogy holnaputánra ketkeresős háztartás legyetek.
Én még megpróbalnèk kitartani, talán tavaszra csökkennek a betegségek, de ha úgy néz ki, hogy ő egy ilyen mindentelkapós gyerek, akkor gondolkoznèk más munkában pl home Office lehetőséggel (ha van ilyen).
A medencés mondat elég furi, délután meg hétvégén is lehet használni, sztem 2 nap múlva megunja az ember (nekünk ezért sincs többek között, max a gyerekeknek szerzünk majd be, nekik való szórakozás).
A férjed úgy néz ki széthajtja magát, kicsit pihentetne nyáron. Kezdjenek összeszoktatni a gyerekkel, 1db ovissal már a kevésbé tehetséges apukák is elvannak. Pláne nyáron kertben.
Jézusom így élni...
Ja hogy te nem gürizel nyáron, tegye azt apa... apa meg nem hajlandó a saját gyerekével lenni.
Szép család. Ha ennyire nagyok az igények, old meg. Amúgy milyen válaszra vártál? Hogy majd a 42napodat meghosszabbítjuk? Vagy nem is értem
Erre az utóbbira nem minden orvos hajlandó.
Kérdező, első 3 napon te maradsz otthon, a többin, amikor már jobban van a gyerek, nem kell pánikolnia, akkor a férjed.
1-2 évet kell így megoldani, utána kevesebbet betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!