Hallott valaki olyan konkrét esetről, hogy jól szituált családtól elvették a gyereket, mert nem vitték óvodába?
Igen hallottam.
Anyuka a fejébe vette, hogy a gyereknek otthon van a helye. Már a 3.gyereket is megszülte, a nagy akkor sem járt oviba. Elsőre kiment a gyámügy beszélgetni. Aztán elvették a családit. Majd a gyereket is. Elsőkörben a nagyot.
Igaz ez úgy 6-7 éve volt.
Mint írtam, oviba nem vitték. 1,5-1.5év van a gyerekek közt.
Amikor a kicsi született, akkor volt 1.5 a középső, 3 a nagy. 4 eves koráig csak könyörgött a gyámügy, majd 4.5 évesen vették el.
Én is kíváncsi lennék a lepontozás okára
1#
Hát volt az a nagy port kavart eset is, ahol még anyakönyvit sem akartak a gyereknek csináltatni a szülők, hogy ne legyen ennek a rendszernek a tagja, azoktól is elvették szemrebbenés nélkül!!
Ki tudja, mi lett szegény gyerekkel, hiszen nyom nélkül bármilyen áldozattá válhatott a pedofil háttér-hálózat kezében! :(
Óvoda is kötelező!!!
Simán és lelki ismeretfurdalás nélkül elveszik a gyereket, ha nem viszed!
Kivéve, ha cigó! Mert azokhoz nem nyúlnak, ugyanis agyonverné a rendszerszolgát a népes família...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!