Orrfolyással óvodába?
Figyelt kérdés
Mai nap megjegyezték hogy folyik az orra és hogy elvileg egész nap nyűgös volt.
Mikor mentem érte tök jó kedvű volt. Az orrát fújja zsebkendőbe. Múlt héten is ez volt hogy elvileg egyik nap se evett amit már igazából kezdek nem elhinni mert itthon meg eszik normálisan. Meg hogy nyűgös volt minden nap
.. szerintem ez már inkább az lehet hogy nem akarnak dolgozni, várják a szünetet. Ha korán viszem 7 órakor akkor látom azért hogy baj, hogy miért nem mondjuk fél 8kor... Ma mondtam hogy dolgom van, nem tudom megoldani hogy itthon legyek vele, majd szívjuk az orrát, de mióta fújja rendesen már ezt sem kellett. Egy hete jár, előtte is itthon volt másfél hetet más miatt.
2022. nov. 29. 12:38
11/14 A kérdező kommentje:
Csak 4-5 órát jár oviba és sose alszik ott
2022. nov. 29. 22:18
12/14 anonim válasza:
Miért nyűg neked a saját gyerekeddel lenni kérdező? értem én hogy a program fontosabb mint a beteg gyereked de na...
13/14 anonim válasza:
Vidd nyugodtan. Aki pedig azt mondja hogy ne, annak mondd meg hogy akkor hívja fel a főnöködet és magyarázza el miért vagy otthon 2-3 hetente, illetve nyugodtan odaadhatja a kieső fizudat is. Jó hogy nem minden csepp takonyra otthon maradunk a gyerekkel.
14/14 anonim válasza:
Mindig csak az anyai ösztöneidre hallgass, ha te azt látod hogy otthon jól érzi magát nem lázas akkor menjen oviba. Te ismered a te gyereked. Idővel majd megtanulsz szelektálni, mi az amivel már tényleg otthon kell tartani, de ne hagyd magad eltántorítani. Mint máshol ebben is ki kell állni a gyerek mellett. Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!