A gyereketek melegítőben jár oviba?
Hiába 1.5 év bölcsi, az oviban se tudom mit adjak a lányomra...
Neki nincs farmere, ha elegáns helyre mentünk akkor harisnya+ruha.
Amúgy nagyrészt leggings, póló, pulcsi jár.
3 éves
A leggings már ilyenkor kicsit kevés mert hideg van, ezért melegítőt adok rá
Többnyire Reserved, Name it, Gap, F&F stb ruhákban jar, szóval nem a legrosszabbakban,de mégis a melegítőben slamposnak látom
Ti mit adtok főleg kislányos anyukák a kicsire oviba?
8 éves a nagyobb lányom, mindig próbálom rábeszélni de gyűlöli a farmert. Mai napig leggingsben jár mindenhova. Lehet a H&M-ben picit vastagabbat kapni ami pont jó vasragságra kintre de még bentre a suliba is.
Kisebb lányom bölcsis. Ő is vagy leggingsbe jár hosszú ujjú tunikával vagy a primarkból szoktam neki hozatni egy ismerőssel irtó csinos melegítő nacikat amik egyáltalán nem slamposak mint ahogy egyesek írták!
Nekem plez a trapéz fazon nagyon nem praktikus egy gyeteknél.
De hasonló vsn a lányomnak ami inkább répa fazon. Azt szereti
23!
Ez konkrétan az első link volt amire rakattintottam. A lényeg az lett volna, hogy a farmer és a macinaci között van még pár típus. Magának se csak e kettő közül va,aszt az ember.
Vékony leggings + harisnya; vastag leggings + zokni, vékony leggings + szoknya+ zokni. Melegítő nadrágban csak az udvaron van kint. Nem nagyon szeretem a melegítőt rajta, magas és vékony gyerek, még a leggings is lötyög rajta, melegítőgatyában pedig nem tudtam még venni olyat amibe nem esik bele háromszor.
Oviba is simán ráadnám bentre a melegítőt, ha talalnék méretben passzolót, olyat amit nem madzaggal kell behúzni, azt még nehéz neki kibogozni.
Na hát ezeket a trapéz nadrágokat akkor se adnám rá, ha más nem lenne.
Nem is láttam még ilyenben életemben se gyereket, szörnyű.
Az a pár darab alatt már amúgy a H&M-ben is melegítők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!