Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A gyereketek melegítőben jár...

A gyereketek melegítőben jár oviba?

Figyelt kérdés

Hiába 1.5 év bölcsi, az oviban se tudom mit adjak a lányomra...

Neki nincs farmere, ha elegáns helyre mentünk akkor harisnya+ruha.

Amúgy nagyrészt leggings, póló, pulcsi jár.

3 éves

A leggings már ilyenkor kicsit kevés mert hideg van, ezért melegítőt adok rá

Többnyire Reserved, Name it, Gap, F&F stb ruhákban jar, szóval nem a legrosszabbakban,de mégis a melegítőben slamposnak látom

Ti mit adtok főleg kislányos anyukák a kicsire oviba?

2022. okt. 5. 23:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

8 éves a nagyobb lányom, mindig próbálom rábeszélni de gyűlöli a farmert. Mai napig leggingsben jár mindenhova. Lehet a H&M-ben picit vastagabbat kapni ami pont jó vasragságra kintre de még bentre a suliba is.

Kisebb lányom bölcsis. Ő is vagy leggingsbe jár hosszú ujjú tunikával vagy a primarkból szoktam neki hozatni egy ismerőssel irtó csinos melegítő nacikat amik egyáltalán nem slamposak mint ahogy egyesek írták!

2022. okt. 6. 08:49
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

Pl: [link]

Amúgy lányka nadrág

2022. okt. 6. 09:34
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem plez a trapéz fazon nagyon nem praktikus egy gyeteknél.

De hasonló vsn a lányomnak ami inkább répa fazon. Azt szereti

2022. okt. 6. 09:52
 24/36 anonim ***** válasza:
86%

23!

Ez konkrétan az első link volt amire rakattintottam. A lényeg az lett volna, hogy a farmer és a macinaci között van még pár típus. Magának se csak e kettő közül va,aszt az ember.

2022. okt. 6. 10:32
 25/36 anonim ***** válasza:
40%
Legginsben telen is , nem oltoztetem agyon, nem is tettem soha, nem neveltem fazosnak.
2022. okt. 6. 11:13
 26/36 anonim ***** válasza:
88%

Vékony leggings + harisnya; vastag leggings + zokni, vékony leggings + szoknya+ zokni. Melegítő nadrágban csak az udvaron van kint. Nem nagyon szeretem a melegítőt rajta, magas és vékony gyerek, még a leggings is lötyög rajta, melegítőgatyában pedig nem tudtam még venni olyat amibe nem esik bele háromszor.

Oviba is simán ráadnám bentre a melegítőt, ha talalnék méretben passzolót, olyat amit nem madzaggal kell behúzni, azt még nehéz neki kibogozni.

2022. okt. 6. 12:00
 27/36 anonim ***** válasza:
77%
H&m bolyhozott fonaku vastag legginsre meg egy szavazat. Annal nincs jobb anyagu es fazonu. De nyugodtan mehet melegitoben is. Farmerben ne vidd egesz napra semmikepp.
2022. okt. 6. 12:10
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Van csini melegítő és elnyűtt, kinőtt leggings is. Nem pl. a bokalengető le leggings a halálom.
2022. okt. 6. 12:38
 29/36 A kérdező kommentje:

Na hát ezeket a trapéz nadrágokat akkor se adnám rá, ha más nem lenne.

Nem is láttam még ilyenben életemben se gyereket, szörnyű.

Az a pár darab alatt már amúgy a H&M-ben is melegítők vannak.

2022. okt. 7. 08:05
 30/36 anonim ***** válasza:
14%
Ok, akkor adj rá melegítőt, a többség szerint az tökéletes. Konkrétan mi még a kérdés?
2022. okt. 7. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!