A gyereketek melegítőben jár oviba?
Hiába 1.5 év bölcsi, az oviban se tudom mit adjak a lányomra...
Neki nincs farmere, ha elegáns helyre mentünk akkor harisnya+ruha.
Amúgy nagyrészt leggings, póló, pulcsi jár.
3 éves
A leggings már ilyenkor kicsit kevés mert hideg van, ezért melegítőt adok rá
Többnyire Reserved, Name it, Gap, F&F stb ruhákban jar, szóval nem a legrosszabbakban,de mégis a melegítőben slamposnak látom
Ti mit adtok főleg kislányos anyukák a kicsire oviba?
A farmer nem kényelmes, játékhoz, alváshoz.
Bent fűtenek, m~rt kevés a leggings?
Kintre vigyél egy + vékony gatyát, amit ráhúz a leggingsre.
:)) ez aranyos kérdés. Igaz nincs gyerekem, de engem anyukám semmi másban nem járatott, mivel tudta, mozgok össze vissza, na meg ki is lyukasztottam a nadragjaim szinte minden nap :) Farmer kényelmetlen lett volna, abban nem tudtam volna szaladgálni stb . Ha meg olyan napom volt, megkértem anyukám, hogy harisnyában és szoknyában mehessek :) Akkor vigyaztam rá:) Szerintem tud szólni, mihez van kedve, illetve a melegítő nem
Slampos, inkább olyan bármit tudsz mozogni dolog :) Nyugodtan add rá, van óvónő barátnőm, sok gyerkőc megy melegítőben :) Illetve pluszban praktikus is :)
🤦♀️ Slampos.. Ne haragudj, de nem divatbemutatózni jár az oviba, hanem játszani, fejlődni.. Ahol csúszik másik, ugrabugrál.
Kényelmes és az időjárásnak megfelelő legyen a ruha ami rajta van, ne pedig az legyen a szempont, hogy "csini"
4es vagyok.
Érdekes, sokan írjátok,hogy a farmer kényelmetlen.
Olyan puha,szinte leggings-szerű farmerjei vannak a lányomnak.. azok kényelmesek.
Nem a kemény, felnőtt farmerekre kell gondolni.
Valamint az én lányom nem játszik az udvaron, nem csúszik-mászik,hogy melegítő kelljen rá.
Mozgékonyabb gyerekre viszont tényleg praktikus.
Leggings póló
Télen harisnya plusz szoknya ( arra adják az overált)
Van néha farmer is ( rugalmas, H&M -es; leggings puhaságú)
Óvodàba pl nekem jelezték, hogy oda nem a szépet kell felfenni, de én is inkább szebbe öltöztetem.
Fiam melegítőben van viszont. Ha oicit nagyobb lesz, ő sem abban lesz, de egyelőre másban nem tudja a pisilést megoldani egyedül (2,5 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!