A gyereketek melegítőben jár oviba?
Hiába 1.5 év bölcsi, az oviban se tudom mit adjak a lányomra...
Neki nincs farmere, ha elegáns helyre mentünk akkor harisnya+ruha.
Amúgy nagyrészt leggings, póló, pulcsi jár.
3 éves
A leggings már ilyenkor kicsit kevés mert hideg van, ezért melegítőt adok rá
Többnyire Reserved, Name it, Gap, F&F stb ruhákban jar, szóval nem a legrosszabbakban,de mégis a melegítőben slamposnak látom
Ti mit adtok főleg kislányos anyukák a kicsire oviba?
10-es vagyok
Egyèbként szerintem vannak normális melegítők. Nekem a gyerek testalkatával van bajom.
A leggingsbe is gumit kell varrnom, mert leesik.
Egy melegítő úgy néz ki fajta, mint tehénen a gatya.
Talán 2 van neki, ami alul nem húzott, a szabása is jó neki, kaptuk, valami magyar “duki”.
Amúgy hűvösben kap kintre “csúnya” melegítőt, amikor az overál sok, a leggings kevés.
Itthon sem hord melegítőt ( én sem)
10.
Szerintem nem slampos, de a lényeg amúgy is az, hogy kényelmes legyen. Az enyém is melegítőben vagy rövidnadrágban jár, illetve ilyen átmeneti időben, mint most is, ilyen 3/4-es leggingsben:
Leggingsben volt bent.
Reggel felvette, mikor indultunk rávettünk egy vékonyabb melegítőt. Bent levettünk, ha mentek az udvarra magára húzta
Igaz fiam van. Melegítőben jár, ahogy az összes többi gyerek kivétel nélkül. Nem ilyen papásba. Lehet venni naggyon menőeket is.
Lányok leggingsben esetleg.
Nálunk pl tilos a farmer is és a szoknya is (en ezt teljesen megértem).
Ha anyuka a leggingsre akar a lanynak adni valamit, nem szoknyát, hanem rövidnacit adhat.
Semmi nem slampos....sok divat mániás anyuka hibája hogy ezt sokan így látják.
29éves létemre 1db farmerom sincs. Utálom. 2 fiam van. A nagy nagycsoportos és talán 1db farmerja van azt is inkább alkalmakra veszi fel, oviba soha.
Én a sportosabb kinézetet szeretem. Ha valahova elegáns kell megoldom de farmert soha.
Tudsz esetleg konkrét példát?
Linket
De a megnevezés is jó, mire keressek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!