Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A gyereketek melegítőben jár...

A gyereketek melegítőben jár oviba?

Figyelt kérdés

Hiába 1.5 év bölcsi, az oviban se tudom mit adjak a lányomra...

Neki nincs farmere, ha elegáns helyre mentünk akkor harisnya+ruha.

Amúgy nagyrészt leggings, póló, pulcsi jár.

3 éves

A leggings már ilyenkor kicsit kevés mert hideg van, ezért melegítőt adok rá

Többnyire Reserved, Name it, Gap, F&F stb ruhákban jar, szóval nem a legrosszabbakban,de mégis a melegítőben slamposnak látom

Ti mit adtok főleg kislányos anyukák a kicsire oviba?

2022. okt. 5. 23:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Abban a ruhában viszem oviba, amiben udvarra is nyugodt szívvel engedem: melegítőben. A csoportban vastag harisnya+szoknya vagy leggings.
2022. okt. 6. 06:48
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Kapaszkodj meg: az elsős lányom is hord melegítőt és nem egyedüli ezzel. Egyáltalán nem slampos. Nem susogós extra bő gatya, hanem normális szabású, nem trottyos.
2022. okt. 6. 06:51
 13/36 anonim ***** válasza:
64%

10-es vagyok

Egyèbként szerintem vannak normális melegítők. Nekem a gyerek testalkatával van bajom.

A leggingsbe is gumit kell varrnom, mert leesik.

Egy melegítő úgy néz ki fajta, mint tehénen a gatya.

Talán 2 van neki, ami alul nem húzott, a szabása is jó neki, kaptuk, valami magyar “duki”.

Amúgy hűvösben kap kintre “csúnya” melegítőt, amikor az overál sok, a leggings kevés.

Itthon sem hord melegítőt ( én sem)

10.

2022. okt. 6. 06:59
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem slampos, de a lényeg amúgy is az, hogy kényelmes legyen. Az enyém is melegítőben vagy rövidnadrágban jár, illetve ilyen átmeneti időben, mint most is, ilyen 3/4-es leggingsben:

[link]

2022. okt. 6. 07:42
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Én leggingset adok a lányomra, ha hűvösebb van, ráadok még egy farmert vagy melegítő nadrágot, s az oviban leveszem róla. Tehát odabent leggingsben van többnyire, de olyan is van, hogy melegítő nadrágban megy. Teljesen jó, a lényeg, hogy kényelmes legyen neki.
2022. okt. 6. 07:56
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Leggingsben volt bent.

Reggel felvette, mikor indultunk rávettünk egy vékonyabb melegítőt. Bent levettünk, ha mentek az udvarra magára húzta

2022. okt. 6. 08:09
 17/36 anonim ***** válasza:
83%

Igaz fiam van. Melegítőben jár, ahogy az összes többi gyerek kivétel nélkül. Nem ilyen papásba. Lehet venni naggyon menőeket is.

Lányok leggingsben esetleg.

Nálunk pl tilos a farmer is és a szoknya is (en ezt teljesen megértem).

Ha anyuka a leggingsre akar a lanynak adni valamit, nem szoknyát, hanem rövidnacit adhat.

2022. okt. 6. 08:26
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Semmi nem slampos....sok divat mániás anyuka hibája hogy ezt sokan így látják.

29éves létemre 1db farmerom sincs. Utálom. 2 fiam van. A nagy nagycsoportos és talán 1db farmerja van azt is inkább alkalmakra veszi fel, oviba soha.

Én a sportosabb kinézetet szeretem. Ha valahova elegáns kell megoldom de farmert soha.

2022. okt. 6. 08:30
 19/36 anonim ***** válasza:
21%
A melegítő ellentéte nem a farmer. Van millió felé normális nadrág. A macinaci otthonra való, vagy sportolashoz.
2022. okt. 6. 08:45
 20/36 A kérdező kommentje:

Tudsz esetleg konkrét példát?

Linket

De a megnevezés is jó, mire keressek rá

2022. okt. 6. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!