Mit tudok ez esetben tenni?
Fiam áprilisban kezdte az ovit, akkor járt 2 hónapot. Minden gond nélkül.
Most szeptembertől van egy új ovónéniük is. Amióta ő van, tűnnek el a gyerek ruhái.
7 napja jár, már 3 ruha hiányzik.
Az a szokás az oviban, hogy van az oviszsák. Tettem bele 1 hosszú, 1 rövidnadrágot. Pólót, kisgatyát, zoknit, pulcsit. Ezeket kérik.
Emellett minden nap kell hátizsákot vinniük, benne egy váltás zokni, póló, rövid/hosszúnadrág.
Napi 2x öltöznek, ezt sem értem miért.
Az uj ovónéni öltözteti őket. Multkor a benti zsákban volt az összes ruha. Utána eltűnt egy póló. Azt eltünt most 2 rövidnadrág.
Szóltam az ovónőnek, ő annyit mondott, nincs kapacitása minden ruhadarabra figyelni
Nem azért veszek több ezer forintért ruhát a gyereknek, hogy az oviba divatbemutatót tartsanak, és tünjenek el a ruhák.
Ovi váltás nem lehetséges egyéb okok miatt.
Igen, 1 pólót találtunk már mi is a hátizsákban. Rajta volt a jel, vissza is tettem a polcára.
Értem én, hogy átöltöznek. Tavaly, vagyis az előző "tanévben" is ezt csinálták. Sosem volt bakom bele. Abban a 2 hónapban mégsem tűnt el semmije. Most eddig 7 nap alatt 3 ruhadarab... ami ha nem lesz meg, nekem 6000ft minusz kb. És ez 7 nap, hol van még a nyáriszünet ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!