Nem akar reggel bemenni az oviba, sir, hogy ne hagyjam ott, valami tanács?
Mondtam neki hogy figyelje a harangozást, utána ebédelnek, és amint befejezi ott leszek. Nyugodtan játszon, egyen, megvárom, mindig érte fogok menni.
Segített hogy meglestem az udvaron, így tudtam mivel játszott. Majd otthon mondtam neki, hogy milyen büszke vagyok rá, mert megdícserte az ovoneni, hogy milyen szépen hintazott/motorozott/egyedül maszókazott, és olyan nagykislany már hogy a játékokat is segített visszavinni a faházba. És holnap is szeretné ha segítene, szép várat építene, stb. Látni kellett volna a szemén és a mosolyán milyen boldog volt! ❤️
Együtt vettünk kedvenc mesefigurás pólót, hogy majd azt veszi fel másnap, és megmutatja az óvónőnek, ilyesminek.motivalom. Egyelőre boldogan megy.
én nem aludtam ott én valahogy soha nem voltam álmos és nem mindig értem el hogy elvigyenek mama mert anya dolgozott 16orát
Ja és ne hiddj el azt valahogy fel fogja hivni a figyelmét rá hogy valami gond van
Pl
Bepisil dadog vakarozik megüti magát vagy rosszabb egy másik gyereket
Azzonnal fordulj szihologushoz
Jobban teszed
hát ha 1 tesó segit neki ?nem akar
Ott bent maradol vele 10 napig hát hogy ha ugy megnyugszik
Muszály munkába járnod ?
Mind a ketten Feszült ideges? Csak te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!