Hogy emésszem meg, hogy óvodás a gyerek?
Figyelt kérdés
A lányom 18 hónapig bölcsis volt, olyan szuper volt minden, 10en voltak 2 gondozó+1 dajkára, gond nélkül beszokott, egy percig se éreztem hogy nincs rossz helyen, tipik laza anya voltam. Most ovis lett és sírni tudnék. 30an vannak 1 óvónő+2 dajkára. Nagyon kedvesek mind a 3an és szimpatikusak, az ovi is szép rendezett, mégsem tetszik semmi, abszolút nem tetszik nekem az óvoda. Nem akarom hogy oda kelljen járnia :(
Az egész óvodai rendszer nem tetszik, én is utáltam gyerekként az óvodát..más is érez így?
2022. szept. 1. 23:18
11/12 A kérdező kommentje:
En azt akarom hogy jól érezze magát és neki is úgy mondjuk csak, ne magyarázzátok már félre...
Csak engem zavar a helyzet és aggaszt.
2022. szept. 3. 09:43
12/12 anonim válasza:
El kell választanod a saját érzéseidet a gyereked érzéseitől. Anélkül is jól fogja magát érezni, hogy te ezt akarnád. És annak ellenére, hogy te nem érezted. Pszichológussal kell a fel nem dolgozott traumáidat feldolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!