Készülhetünk, hogy télen home ovi lesz megint, mert nem lesz pénz ovi fűtésre?
Ezért tuti nem lesz. Inkább majd eltussolják, hogy az ovisok kabátban ülnek ott, ahol tényleg gond lesz a fűtéssel.
Tudja a kormány, hogy a szavazóik agyát sokkal jobban felb***ná az, ha a gyerekek felügyeletét meg kéne oldaniuk munka mellett (helyett), mintsem esetleg fáznak az oviban.
Témàztak màr róla több cikkben
Ki tudja
Az ELTE egyik kara vállalta hogy online lesz, mert nem tudna fizetni
Esélyes, bár úgy is arra fogják majd h a covid "mindmeghalunk100. variáns" miatt intézmény zárás....
Persze emiatt majd itthon se tudjuk kifizetni a fűtést, mert engem. pl tuti kirúgnak (meg is értem) egy fizuból meg azért ilyen árak mellett.....
Tuti lesz, mivel már ugye belengették, hogy elrendelhetik az online oktatást, nyilván nem véletlenül említették meg. Ugye ezzel is majd jól megvédik a családokat, hogy napközben se vehetik lejjebb a fűtést, mikor általában senki sincs otthon, mert most majd minimum 1 gyerek meg egy szülő otthon kell, hogy legyen, hadd fogyassza ott az áramot meg a gázt. Ja, és külön jó lesz, hogy így az egyik szülőt vagy kirúgják, vagy fizetés nélküli szabira kényszerül, így a sokszoros rezsiárakat lehet majd egy fizuból rendezni. Jobbanteljesít, előremegyünk, megvédenek, blablabla.
(Btw nekem mindegy, én úgyis otthonról dolgozom, tehát magam miatt is menne a fűtés, de szerintem ez sokaknál lesz probléma. Nálam szerencsére "csak" annyi lesz a gond, hogy tanítsam az elsős gyerekemet a saját munkám, meg a 4 éves ovis mellett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!