Elég sok rosz élményem van a régi iskolás éveimből, aztán egyik nap az is eszenbe jutott hogy már óvodában is katasztrófális a gyermekek "nevelése".
Van egy olyan emlékem óvódából, hogy látam az egyik fiú csoport társamat bőgni, úgy sírt a kisgyerek hogy úgye kipirosodott a feje. Erre az óvonéni elővett egy bazi nagy kést, az oldalát pedig a gyerek homlokához nyomta, mert hogy az lehűti a fejét. Na most ez kicsiként azért nem túl megnyugtató látvány, a kisfiú meg még jobban elkezdett bőgni, hiszen valószínüleg megijedt. Bennem ez olyan érzést kelt, mint ha ez valami burkolt megfélemlítés lett volna, olyan gondolatmenet alapján, hogy ha a gyerek ettől megijed, akkor biztos abba hagyja a nyafogást. Szerintetek?
Biztos vagyok benne, hogy csak neked van ilyen emléked. El se tudok ilyet képzelni
2022. aug. 6. 12:52
3/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért sírt, mert beütötte a fejét, és a púpot próbálta az óvónő lenyomni? Azt szokták késsel.
2022. aug. 6. 12:53
4/19 anonim válasza:
Hja, nekem is ez jutott eszembe hogy ha nincs jég, vagy csak gyorsan kell valami, kést kell nyomni a púpra. Kicsit mondjuk veszélyesnek tartom ezt egy gyerekkel.
2022. aug. 6. 12:59
5/19 anonim válasza:
Egy óvodás gyerek nem feltétlenül társít negatívumot egy hatalmas késhez. én is hajlok arra, hogy beüthette a fejét.
2022. aug. 6. 13:04
6/19 anonim válasza:
Szerintem valaki összekeveredett az emlékeidben! Késsel akkor szokták lehüteni, ha elötte beverte valahol, hogy ne dagadjon nagyon fel! Persze, hogy sírt a gyerek, mert fájt neki, és érthetö módon piros is volt az ütés helye.
2022. aug. 6. 13:07
7/19 anonim válasza:
Nekem is a púp kezelese ugrott be.
2022. aug. 6. 13:21
8/19 babyboom567 válasza:
Késsel nyomták le a dudort régen kb mindenhol, szerintem még ma is.És nem lesznek tőle lelkirokkantak a gyerekek.
2022. aug. 6. 13:24
9/19 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem ütötte be magát, vagy legalább is nem emlékszem. Nem tudtam hogy ilyenkor ezt szokás csinálni, azért furcsálom.
2022. aug. 6. 13:27
10/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy lelki rokkant lenne tőle a gyerek, nem ezt írtam. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!