Villogós talpú szandált az oviba bentre, lehet használni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 16:34
1/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Két nap után a saját gyereked se fogja érdekelni, hogy villog.
3/16 anonim válasza:
Simán. Nálunk is van egy csomó gyereknek.
4/16 anonim válasza:
inkább az óvónőt kérdezzétek meg, hogy lehet-e.
nálunk bölcsiben volt egy gyereknek, pár napig nagyon érdekes volt, aztán letojták a többiek is
5/16 anonim válasza:
Lehetni lehet, de ajálatosabb valami egészségesebb lábbeli.
6/16 anonim válasza:
Persze, a kislányomnak is ilyen van, a kinti cipője is világítós.
5: van egészséges világítós talpú szandál is nyugi.
7/16 anonim válasza:
Ha a társai irigységből nem rontják el a szandit, vagy nem verik meg őt érte, akkor nyugodtan. Én is ilyen megfontolásból jártam mindig busszal iskolába, pedig biciklivel is mehettem volna. Csak a nap végére semmi nem maradt volna a bicikliből. Szüleimtől is mindig az olcsóbb cuccokat kértem, mert hamar szétmentek, kiszakadtak. Oviba még csak lehányták, na de suliba, ha jó jegyet kapok, kidobták a 3. ról a táskámat.
8/16 anonim válasza:
7: óriási problémák vannak a környezeteddel már bocsi :D
9/16 anonim válasza:
Miért olyan nagy szam ez a villogos kinai vacak?
Mar 90-es evek elejen is volt, meno volt par honapig. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!