Milyen ruhába hordod a gyereked az oviba?
Figyelt kérdés
Márkás vagy egyszerű olcsó?2022. júl. 23. 17:16
1/11 anonim válasza:
Kapaszkodj: Se nem Dior, se nem olcsó kínai.
2/11 anonim válasza:
C&A, Bonprix, Pepco, Sinsay, Reserved
3/11 anonim válasza:
Kinek mi az olcsó...
C&A, H&M, F&F (Tesco), kényelmes, csinos, de hordható darabokat vásárolunk, többnyire ezekben megy oviba. Szeretjük a Lidl -s termékeket is.
Szerintem ezek megfizethető, nem drága termékek.
4/11 anonim válasza:
Mi neked a márka?
Az, amiről 10 méterről meg lehet mondani, hogy micsoda, mert akkora logó van rajta? :)
Na olyat soha. Én se hordok olyat, kiráz tőlük a hideg. Proli szokás.
Tiszta, jó állapotú, csinos és kényelmes ruhákban járnak.
5/11 anonim válasza:
C&a, H&M, Reserved főleg. Ezeket nem annyira sajnálom, ha elszakadnak. Van 1-2 Sinsay is, az általában a játszós kinti ruha, mert az úgysem bír ki sokat :D
Cipőben-kabátban minőségit veszek, de ovis ruhára ezek is tökéletesek. Főleg, hogy akcióknál tárazok be belőlük a következő méretre.
6/11 anonim válasza:
Elzás felsők a kedvencek jelenleg. Azt H&M-ben veszek jó minőségűt. Térdleggingst pedig olyat,ami kényelmes. Ha találok,pl Lidl-ben,Aldiban, piacon,akárhol, megveszem.
9/11 anonim válasza:
Ugyanabban, amiben eddig is voltak idehaza. Esküszöm nem értem ezeket az óvodai ruhás kérdéseket, mi történhet a gyerek ruhájával az óvodában, ami odahaza festés, vagy udvaron hempergés közben nem történhet???
10/11 anonim válasza:
H&M , Babybunny babaáruház, Berry baby, Zoya fashion. Mondjuk ott műfű van és kézműveskedéshez váltó ruci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!