Beperelhetem az óvónénit azért, mert Peppa malacot promotálta a gyerekemnek, amely a szakértők szerint bomlasztó hatással van a kicsik agyára?
Szerintem tök fölösleges lenne, de ha annyi ráérő időd és felesleges pénzed van, akkor simán! Maximum a bíróságon is derülnek egy jót, mármint, ha egyaltalán komolyan vesznek.
Nekem sem a kedvencem Peppa, de amikor az autista fiam képtelen volt feldolgozni, hogy mozog az első tejfoga és nagyjából a halálra készült, úgy kiborult, akkor az a rész nyugtatta meg, amikor Peppa foga kiesik. Így értette meg, hogy mi fog történni, hiába a többi folyamatábra, hiába a magyarázás, képi szemléltetés. Mindent megbocsátottam Peppa malacnak!!!
Valóban elég idegesítő mese, de nem hiszem hogy bajt okozna.
És azért sem perelheted be, mert a mese a tévében is megy, az adott korosztálynak engedélyezett korhatárú, tehát az óvodai "promótálása" nem ütközik semmilyen szabályba.
Ha az XY szakértő bebizonyítja az állításàt, bejelenti a Médiatanácsnak vagy minek, ők betiltják a forgalmazását a tévében, akkor esetleg elméletileg tehetnél ilyet, bár akkor is leginkább csak akkor, ha egy hivatalos körlevêlben be is tiltották volna q korábban kiadott Peppa dvd-k lejátszását a közoktatási intézményekben.
Amúgy: 😃😃😃😃😃
Néhány év, és nem lesz egy ember sem, aki hajlandó lesz majd óvónőnek menni, max a már totál kiégettek maradnak meg :(
Nem elég, hogy alacsony a fizetés, de még ilyen zakkantakkal is meg kell küzdeniük…
Bíróságon dolgoztam a GYES előtt.
Kérlek, kérlek, kérlek, terjeszd elő a keresetedet az óvónénivel szemben Peppa miatt, hadd legyen a kolléganőimnek egy jó napja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!