Milyen a Győri Móra ovi? Érdemes oda járni?
Adyváros eléggé lecsúszott az elmúlt 30 évben, és ez az itteni iskolák-óvodák gyerekein is látszik.
Nézd, én a 14-essel járok haza munkából. A Kodály Zoltán úti megállónál akik fel szoktak szállni (szülők+gyerekek), azok szerintem nagyrészt a Móra iskolából ill. óvodából jöhetnek. Annak alapján én nem járatnám oda a gyerekemet, habár inkább iskolásokat látok, nem óvodásokat.
Bocs, mellélőttem!
Automatikusan azt gondoltam, hogy az adyvárosi Móra iskolához tartozik egy óvoda, amit ugyanígy hívnak.
Most néztem, hogy ez a Tárogató úti óvoda (régebben ez is volt a hiv. neve).
Nos erről csak annyit tudok, hogy a Tárogató utca viszonylag jó környék, tehát a gyerekcsapat nyilván átlagosan jó lehet. Viszont magáról az óvodáról (óvónőkről, belső hangulatáról) semmit se tudok.
Amit az előző válaszomban írtam, az az adyvárosi Móra iskolára igaz, de másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!