90-es vagyok, nekem is volt ovis ballagásom, valahol még megvan a kis tarisznya. Még ötvenfilléres került bele forint helyett. :) Meg is tanította anyukám akkor, hogy mit jelent a kis pogácsa, a só, stb.
Csak akkoriban még nem volt ekkora fenék kerítve neki, mint manapság. Némely bezzeganya úgy kezeli, mintha érettségire menne a gyerek.
2022. máj. 27. 14:54
12/52 A kérdező kommentje:
“ Csak akkoriban még nem volt ekkora fenék kerítve neki, mint manapság. Némely bezzeganya úgy kezeli, mintha érettségire menne a gyerek”
Akkor lehet ez a furcsa, mert mintha tenyleg valami diplomaoszto lenne
2022. máj. 27. 14:56
13/52 anonim válasza:
Én 1984-ben ballagtam az óvodába. Vagyis 1984-ben voltam nagy csoportos óvodás, egy Kőbányai óvodában. És igen, már 1984-ben is volt óvodai ballagás. Sőt én még verset is szavaltam, az óvodai ballagáson. Persze ez már nagyon rég volt. A versre már nem emlékszem mi volt, hogy mit szavaltam. De arra igen is emlékszem, hogy jó hosszú vers volt, amit szavaltam. - Anyukám óvónő volt egy Józsefvárosi óvodában, és az anyukám is mesélte, hogy ahol anyukám volt óvónő ott is volt minden évben ballagás. Sőt a gyerekeknek táncot tanítottak, meg verseket tanítottak.
2022. máj. 27. 15:05
14/52 anonim válasza:
'79-es vagyok. Nekem is volt.
2022. máj. 27. 15:05
15/52 anonim válasza:
70-es születésű vagyok, nekünk is volt ovis ballagásunk.
Kis tarisznyát kaptunk, amire egy műanyag 6-os számot varrtak.
2022. máj. 27. 15:19
16/52 anonim válasza:
Nekünk is volt tarisznya, benne pogácsa, 10 vagy 50 filléres, és kis kihajtható 'képeslap' csoportképpel és névsorral. A mai napig megvan a szüleimnél az alagsorban 😊
2022. máj. 27. 15:23
17/52 anonim válasza:
92-es vagyok, nekem is volt ovis ballagásom. Még a videokazetta is megvan, amire fel lett véve😅
2022. máj. 27. 15:36
18/52 anonim válasza:
91-es vagyok, nekem is volt. Rendes vonulás meg minden :)
2022. máj. 27. 15:37
19/52 anonim válasza:
91-es vagyok és volt. Anyám 67-es és neki is volt. Neked is volt, csak nem emlékszel rá. :)
2022. máj. 27. 15:44
20/52 anonim válasza:
Igazából nem is értem a kérdező kérdését. Mert minden óvodában, általános iskolában, gimnáziumban, és minden középiskolában van ballagás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!