Miota van ovodai ballagas?
Figyelt kérdés
En vagyok lemaradi, de en meg ilyet nem hallottam.
90es szuletesu vagyok, de nalunk ilyen nem volt es soha nem is hallottam ezt
2022. máj. 27. 14:42
1/52 anonim válasza:
'87-es vagyok és volt ovis ballagásom
2/52 A kérdező kommentje:
Az szep, en most hallottam rola eloszor meglepodtem 😂
2022. máj. 27. 14:45
3/52 anonim válasza:
85-ös vagyok. Nekem is volt már.
4/52 anonim válasza:
85-ben születtem, nekem is volt.
5/52 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy nincs olyan fotód, amin egy virággal feldíszített óriás 6-os előtt pózolsz, ünneplőben, kis tarisznyával a válladon?
6/52 anonim válasza:
75-ös bátyámnak is volt, van kép ahogy a virágból készült hatoson sétál keresztül tarisznyával.
7/52 anonim válasza:
Én 81-es vagyok. Nem emlékszem, hogy lett volna, de mivel azóta is megvan az ovis tarisznyám, biztos volt🤷🏼♀️
9/52 A kérdező kommentje:
Eskuszom nincs, annyira emlekszem,hogy vege lett az ovinak es mentunk utana suli, de ez nem kimondottan ballagas mint pl 8.ban, hogy felsorakoztunk stb
2022. máj. 27. 14:48
10/52 flora08 válasza:
Nekem is volt, 92-es vagyok. A mai napig emlékszem, hogy elszúrtam a műsorra gyakorolt táncot, olyan kis ügyetlen voltam... (A helyzet azóta sem jobb 🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!