Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit gondoltok erről az anyukáról?

Mit gondoltok erről az anyukáról?

Figyelt kérdés
Van egy anyuka,kb 30-35 éves lehet,..4 évet járt oviba a gyereke (igaz a két év covid időszakba kétszer fél évet otthon volt),..meg logopédushoz járnak,tehát heti 4- szer jár oviba....és soha nem alutt bent a gyereke,pedig most ballag,...mindig délben jött érte,pedig nincs másik gyereke,nem is terhes mert vékony,( közben már sok anyuka meg is szült a 4 év alatt)....ha óvónő kérdezgeti dolgozik- e,annyit mond,hogy nem. ( férje otthon dolgozik 4 éve,egyszer mesélte)....Mosolygós,de senkivel nem beszélget...ez fura mert szinte mindenki ittalvós,és lassan iskolás gyereke lesz...mi lehet az oka,hogy nem dolgozik?
2022. máj. 25. 11:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom megteheti hogy nem dolgozik, apuka keres annyit.

#6 teljes mértékben egyet értek.

2022. máj. 25. 13:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sem aludtam bent soha, nem is értem ez miért lenne fura.

Ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy miért nem dolgozik.

2022. máj. 25. 13:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem érdekelnek más gyerek szülei.
2022. máj. 25. 13:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő dolga, elég ha a családja tudja, mi az ok. Még az óvónőknek sem kell tudniuk. Ennyi erőből én is kattoghatnék azon, hogy egyik ismerősöm kisifia miért lett beiratva oviba mini csoportba, amikor nem dolgozik. És még ott is alszik a gyerek. Ja, és kérte nyárra az ügyeletet az oviba. Persze lehet, hogy talált melót. De nem tudom, mert semmi közöm hozzá.
2022. máj. 25. 14:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ja, de. Szerencsés a gyerek. Van 2 szülője, akikkel van lehetősége minőségi időt tölteni.😉
2022. máj. 25. 14:44
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
Azt hogy tisztelem, mivel, hogy nem dolgozik nem otthon vakargatja, és nem teher neki a saját gyereke, szeret vele időt tölteni, nem passzolja le az óvódának csak míg feltétlenül muszáj. Míg sok anyuci aki szintén nem dolgozik, lusta a saját gyerekével időt tölteni ezért bent hagyják aludni. Neked ennyire fura egy normális, szerető szülő kérdező?
2022. máj. 25. 17:38
 17/29 anonim ***** válasza:
39%
Az amúgy miért lustaság, ha bent alszik a gyerek? Valószínű szeret bent aludni, ha elhozza, mire hazaernek felélénkül aztán este rosszabb vagy az egész délután. Vagy az anyuka tanul, levelezőn egyetemet végez stb.. Vagy "csak" egyben tartja a családot, háztartást és minden ezzel járó dolgot. Vagy ezt igy együtt és délután van még 2-3oraja építeni a jövőjét. Szerintem az ilyen anyuka szerencsés, hogy nem muszáj száz felé szakadnia és a család boldog, kiegyensulyozott.
2022. máj. 25. 19:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként így is itelkezel, pketykálsz és kibeszéled, jó, hogy nem beszél az ilyen fajta rosszindulatú anyukákkal.. Minden szavát kiforgatnad.

Nekem inkább rólad van velemenyem.

2022. máj. 25. 19:08
 19/29 anonim ***** válasza:
71%
17es én még nem láttam gyereket aki szeretett bent aludni:-D Ezzel csak az anyák nyugtatják magukat.
2022. máj. 25. 19:11
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
Az enyém utál bent aludni, de az oviban alszik, itthon viszont egyáltalán nem. Ezért marad bent aludni, szüksége van rá, különben nem aludna el. Így nyugodtabb, normálisabb délután.
2022. máj. 25. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!