Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha megtehetnéd, hazavinnéd...

Ha megtehetnéd, hazavinnéd délben nagycsoportos gyermekedet, aki már nem alszik délután?

Figyelt kérdés

El tudom hozni délben a kisfiamat oviból, vagy én vagy apa, de mire hazahozzuk, itthon nem alszik már el.

Oviban még néha el tud aludni, esti fekvés így persze kitolódik), de ebéd után, ahogy hazaérünk mindig mesét szeretne nézni, tudom nem ez a legjobb módja a délutáni pihenésnek, de mégiscsak itthon van és nem másik 18 gyerek közt vergődik, hogy nem tud elaludni,.

2022. ápr. 27. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Elhoznám.

Az oviban alvást alapból a kínzás egy fajtájának tekintem.

2022. ápr. 28. 08:46
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Dehogy kinzaa. Normal idegrendszeru gyereknek 5 eves korig szuksege van ra. A 6 evesnek mar alairom,hogy nem. A vegyes csoport nagy atka. Mar alig van korosztalyos csoport,ott megehetne csinalni,hogy rajzolgatnak,csendes foglalkozast uzzenek. De van ahol a 3 eves mar alig all a laban,a 6 eves meg vergodik az agyban. :/ Ez nem valami jo rendszer.
2022. ápr. 28. 09:19
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Közel 10 éve vagyok dajka, de lehet ufó is mert én még nem láttam gyereket aki egy csendes homályos csoportszobában, halk zene mellett ne tudott volna legalább 1 órát nyugiban pihenni,pedig extrém rossz magatartású gyerekeink is voltak. Furcsának tartom aki szerint ez kínzás a gyereknek.
2022. ápr. 28. 09:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiam most kezdte a kiscsoportot. 2 éves kora ota nem alszik nappal, így egyértelműen jön haza, mert megtehetjük.
2022. ápr. 28. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
Erdekes. Az en ket evesem 2-3 orakat alszik,akkor is ugy keltem. Utana fel kilenctol hatig az ejszakat is atalussza,ugy elfarad az udvaron,friss levegon. Bar sokat vagyunk kint.
2022. ápr. 28. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

15!

Arrol még nem hallottál, hogy minden gyerek más?!

2022. ápr. 28. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, de egyben mind egyforma, az agy a rengeteg ingert, információt, így tudja feldolgozni, pihenéssel,még 6 évesen is. A délelőtti foglalkozás, az udvari játék, ez mind elég arra hogy legalább 1 órát pihenjen a gyerek. Röhejes hogy a tabot telefont xboxot, odaadjuk a gyereknek, de az óvódai pihenő időt elavult dolognak tartják sokan.
2022. ápr. 28. 12:14
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

17 -es, a fiam 2 eves kora utan SOHA nem aludt nappal. Minden gyerek , es minden idegrendszer ( !!) mas.

Itt 4 eves kortol iskola van. Ertelemszeruen nem alszanak. Tehat akkor ennek az orszagnak a 80 millios lakossaga mind idegbeteg, mert nem aludt kiskoraban ? Elavult, fejlodni keptelen magyar rendszer.

Ja, es a most 7 evesemnek nem adok se telefont se tabletet.

2022. ápr. 28. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Hihetetlen, hogy ez van akinek kérdés. Ha tehetném sose járatnám sehova. Alap, hogy hazahoznám minél előbb. Illetve nem feltétlen haza, de legyen velem.
2022. máj. 1. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Haza hozom, a lányom szó szerint depressziós, letargikus lett, mikor ott kellett aludnia, jobban mondva feküdnie. Egyáltalán nem szokta meg, egyre rosszabban viselte, kihatott az egész napjára. 3 éves kora óta nem alszik délután. Ha én pont dolgozom a nagyi megy érte.
2022. máj. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!