Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónő év elején finoman...

Az óvónő év elején finoman jelezte ,hogy az én gyerekem nem alszik az oviban és nehezen altata el mennyek érte délben.Más anyukák is otthon vannak a csoportból a kistesoval,de az ő gyerekük ott aludhat ?

Figyelt kérdés
Kicsit kivagyok ,hogy soha nem vagyok egyedül , semmi időm magamra, rángatozik a szemem hetek óta, kialvatlan vagyok és kimerült, a kicsi dackorszakos ő is álmos délben, babakocsiba nem akar ülni ,álmosan kell kirángatni az ágyból és egy visitó gyermeket kell végig húzni az oviig .Kicsit irigy vagyok mert a sok anyuka délután négykor meg a nagytesóért.Én vagyok az akinek semmi segítsége még szülőire sem tudok menni mert nincs senki aki vigyázon rájuk .Igazságtalannak érzem azért mert három napot volt délután, csak a harmadiknap nem aludt el ,ezért már nem is mehet .
2022. márc. 16. 18:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
44%

Azt kihagytam, hogy nálunk kb. a félcsoport otthon van kisbabával vagy épp terhes és otthon van már.

De mindegyikőjük!! benn alszik az oviban és csak uzsi után jönnek értük.

Óvó néni voltam.

2022. márc. 27. 14:00
 32/39 A kérdező kommentje:
Kedves Óvoneni köszönöm ,hogy le írta elhiszem nem könnyű,de én már annyira kimerült voltam,hogy rángatózot a szemem és pánikrohamot is kaptam .Nagyon nehéz pont délben érte menni ,kicsivel kell foglalkozni főzni ,mosni ,takarítani, bevásárolni a kicsi álmos végig rángatni az ovig aki kb 100 megáll ,de sietni kell, hogy pont délben ott legyek sokszor még a kicsit ebéd nélkül és kialvatlanul kellet kirángatni az ágyból visítva vinni az oviig. így.
2022. márc. 28. 09:14
 33/39 anonim ***** válasza:
31%

De amikor úgy döntöttél, hogy második babát is vállalsz, akkor elfelejtetted, hogy van már egy? Vagy úgy gondoltad hogy majd más felneveli neked?

Apuka meg vegye ki a részét. Mondjuk amíg szülőire elmész. Az évente pár alkalom. Annyi szabadsága mindenkinek van.

Komolyan nem értem azokat, akik egy gyerekkel bírnak csak, de bevállalnak többet.

Nekem 3 van. A kicsi 5 hónapos, a második 3 éves (délben jön haza), a nagy 7 éves, érte 16-kor megyek. Nem kényelmes, de nem a gyerekkel tolok ki a saját kényelmem miatt.

2022. ápr. 3. 12:09
 34/39 anonim ***** válasza:
Mondjuj a pánikroham olyasmi, amit nem kellene félvállról venni. Szakember, ha szükséges gyógyszer.
2022. ápr. 3. 12:15
 35/39 A kérdező kommentje:
34 -es te biztosan nem panelban élsz !Penelban teljesen más gyereket nevelni, az utcákat róni hulla fáradtan meg 4 év után már rühellem.
2022. ápr. 3. 13:19
 36/39 anonim ***** válasza:
66%
De, pontosan panelban élek. Nem tudom miből következtetted ki, hogy nem. Ráadásul nem is a szánkban van az ovi/iskola mert költöztünk és nem akartuk a gyerekeket átíratni. Ez szervezés kérdése is. Meg persze, hogy a férjed besegítsen legalább hétvégén, hogy pihenj kicsit.
2022. ápr. 3. 23:43
 37/39 anonim ***** válasza:
58%

Óvodapedagógusként válaszolok.

Van különbség aközött, hogy a gyerkőc nem alszik, de csendben tud maradni és ügyel a társaira és aközött, aki nem alszik, de hangoskodik.

Az utóbbi esetben én is szólok a szülőnek.

Hiszen én nem egy gyermeket altatok, hanem mellette még másik 24-et.

2022. jún. 26. 10:25
 38/39 A kérdező kommentje:
A gyerek azóta ott alszik,szépen viselkedik és szereti az ovit.És nem volt szép év elején az első ott alvás után ilyen csúnyán bepróbálkozni.
2022. jún. 29. 08:46
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Ni itt is mennyi nőnek teher a gyerek..szülitek csak halomra aztán lepasszoljátok mert i fáááradtak vagyok, kell otthon a puncivakarászás, gyerek kínlódjon csak, ő akart megszületni igaz?
2023. aug. 29. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!