Az óvónő év elején finoman jelezte ,hogy az én gyerekem nem alszik az oviban és nehezen altata el mennyek érte délben.Más anyukák is otthon vannak a csoportból a kistesoval,de az ő gyerekük ott aludhat ?
Azt kihagytam, hogy nálunk kb. a félcsoport otthon van kisbabával vagy épp terhes és otthon van már.
De mindegyikőjük!! benn alszik az oviban és csak uzsi után jönnek értük.
Óvó néni voltam.
De amikor úgy döntöttél, hogy második babát is vállalsz, akkor elfelejtetted, hogy van már egy? Vagy úgy gondoltad hogy majd más felneveli neked?
Apuka meg vegye ki a részét. Mondjuk amíg szülőire elmész. Az évente pár alkalom. Annyi szabadsága mindenkinek van.
Komolyan nem értem azokat, akik egy gyerekkel bírnak csak, de bevállalnak többet.
Nekem 3 van. A kicsi 5 hónapos, a második 3 éves (délben jön haza), a nagy 7 éves, érte 16-kor megyek. Nem kényelmes, de nem a gyerekkel tolok ki a saját kényelmem miatt.
Óvodapedagógusként válaszolok.
Van különbség aközött, hogy a gyerkőc nem alszik, de csendben tud maradni és ügyel a társaira és aközött, aki nem alszik, de hangoskodik.
Az utóbbi esetben én is szólok a szülőnek.
Hiszen én nem egy gyermeket altatok, hanem mellette még másik 24-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!