Adnál kislányodra oviba fiús nadrágot?
Az én lányom a dínókat szereti, adok rá ilyen ruhát, mert tetszik neki. És tudom, vannak már rózsaszín dínos cuccok is, olyanunk is van, de sima szürke meg zöld is a fiú részlegről. A múltkor egy kisfiún flitteres simis unikornisos póló volt és a kislányom nagy izgatottsággal mesélte, hogy mennyire jó pólója volt xy-nak és egyáltalán nem érdekelte, hogy egy kisgyerek hordta. A flittert nem véletlen említettem amúgy, mert most már fiúknak is gyártanam például flitteres focis meg szuperhősös pólót.
A farsangon pedig Hulk lesz az 5 éves lányom és ezt is engedem, egyébként nem, de ha valaki emiatt leszólna, szerintem azzal baj van. Biztos, hogy azért, mert valaki nem rózsaszín ruhában van kislányként vagy zöldben kisfiúként, nem fogja leszólni senki.
Én is ráadnám.
Lányomon kék-zöld kockás kabát volt tél elején, mert hirtelen kellett neki venni, és ez volt a méretében, plusz vízhatlan volt (lányoknak valóból csak cuki mini szövetkabát volt, ami igazából azon kívül, hogy jól néz ki, melegnek és vízhatlannak nem volt mondható). Engem nem zavart volna, de mindenki fiúnak nézte. Szerintem tök gáz ez a hozzáállás. Én sem hordok állandóan rózsaszínt meg pirosat, mégis nő vagyok.
Szóval add rá nyugodtan, aztán tojd le, mit mondanak.
amúgy szerintem a mancs őrjárat nem igazán csak fiús, középső lányomnak rózsaszín mancsos táskája meg étkészlete (pohár, mélytányér, lapostányér) is van, lehet még pólója is
16os voltam
Ha egy mód van rá, nem, ahogy fent írták. Mar a szabas meg a műfaj (melegítő) is inkább fiús, de azon még a szín meg a minta enyhíthet.
Persze ha ez a gyerek agylövése, akkor engednék.
Az en lányomat amúgy a szomszéd óvis kislány teljesen kiképezte, és pl a kék cuccokat nem fogadja el, mert fiús (meg bentre, otthonra, vendégségbe, programra mindig harisnyát és ruhát kér és àltalában kap is., de ez már rég így van, pedig én sose hordok szoknyát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!