Mit adsz 17 hónapos kislányodra 25-27 fokos, napsütéses, enyhén szeles időben?
Anyósommal vívok közel harcot, csak ezért kérdezem. Szeretném tudni, hogy tényleg én vagyok-e felelőtlen, vagy azért a nagy átlag hasonlóan gondolkodik, mint én.
Ma ezt adtam a gyerekre:
- hosszúujjú, vékony body
- egy vékony harisnya
- egy vastagabb farmer naci (nem téli)
- egy belül bolyhos pulcsi, amit később levettem róla, mert el kezdett izzadni a háta
- egy lyukacsos sportcip
Anyós meglátta, hogy "egyszál" bodyban rohangál, teljesen kiakadt, amikor pedig látta, h a nadrágon belül "csak egy" harisnya van, ollyan szinten leb...szott, hogy a fülem kettéállt. Mert hogy hideg van.... Meg fúj a szél....
Azért külön kaptam, h harisnyanadrág van a picin, mert hogy az "elszorítja a lábát". Szerinte a farmer alatt egy vékony pizsmanadrág a zokniba tűrve sokkal kényelmesebb viselet....
Bocs, h hosszú voltam, és köszi előre is a válaszokat!
Huszon akárhány fokban harisnya? Ne viccelj!
Body, pulcsi, mellény. Sapka ami fontos. Sima melegítőnadrág bőven elég. Mamának meg nem kell megengedni, hogy beleszóljon ilyen stílusban mindenbe. Mondja el az észrevételét, de ne ossza az észt.
szerintem felülre kevés, alulra marha sok.
harisnya? bélelt nadrág? még 17 fokban sem kell, nemhogy 27! fokban! atyaúristan, ez már szauna a gyereknek ;)
egy vékony body meg kevés, ru body, hosszú ujjú póló és mellény, ha a mai időt nézem, sima nadrággal, ha 27 fokban kérdezed (ami már kánikula) akkor rövidujjú póló, kisnadrág és szandál...
Szerintem ez sok.
A fiam 22 hónapos, ő nadrágot, hosszú ujjút és cipőt kap. Ha nagyon fúj a szél, esetleg egy széldzsekit. Ritkán van alatta egy rövid body is, de az max 20-22 fokban.
A 6 hónapos lányomon meg egy hosszú body, pulcsi, nadrág éás zokni van odakint, esetleg egy nagyon vékony sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!