Te adnál az évnyitóra fehér harisnyát a kislányodra?
Figyelt kérdés
Hány éves korig szokás a fehér?2014. aug. 31. 22:57
1/5 anonim válasza:
Talán 7-8 éves korig? Az én lányom még ovis. De most visszagondolva 3. osztályban én már nem vettem fel a fehéret, nálunk az már "ciki" volt. De fura :D
2/5 anonim válasza:
Miért ne adhatnál fehéret? Gondolom az ünneplő ruhája sötétkék/fekete szoknya, fehér blúz. Idősebb lányok is vesznek fel fehér harisnyát, az most megint divat.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 12 évesen is szívesen vesz fel fehér harisnyát, jó az ízlése szépen és választékosan öltözik, a barátnői is kikérik a tanácsát. :) A fehér harsinya megint divat, szóval simán adnék rá, ha felveszi....
4/5 anonim válasza:
Utolsó két válaszolóval teljesen egyetértek. A fehér harisnyanadrág a lányok ünnepi ruha tartozéka.Miért ne lehetne ráadni? Még az én sulis koromban nemcsak mi hordtuk hatodik - hetedikben, de a tanárnők is. Ha már szoknyát kell felvenni, fehér blúzt,akkor fehér harisnyanadrág is kell hozzá, nem igaz?
5/5 anonim válasza:
Majd jövőre hasznos lesz az én válaszom is :)
Nálunk alsóban jó volt a fehér harisnya, utána már ciki volt. Felsőben testszínűt hordott mindenki, és most gimiben is. De majd a lányod megmondja, amikor már nem lesz jó neki a fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!