Menjen oviba a gyerekem?Kisfiam 3,5 eves. Szobatisztasag hianya miatt szeptembertol felmentettem az ovi alol, igy kozossegbe meg sosem jart. Idegrendszeri eretlensege van, amire tsmtztunk, beszede is olyan 2,5eves koraban indult meg.
Jelenleg itthon vagyok vele es az 1,5 eves testverevel. Sokat foglalkozom vele. Heti egyszer jar fejleszto tornara kis kozossegbe. Pisilni mar tud bilibe, wcbe, viszont a kakilas meg nem stabil, van hogy a bugyiba megy, de ez valtozo. Alvashoz kell a pelus, de alvas elott ugyis elhoznam. Cumisuvegbol hajlando csak inni sajnos, illetve egyedul enni sem akar, bar szerintem tudna, csak a teso miatt nem akar. Sokszor napkozben leveszi a zoknit, nadragot, csak poloban akar lenni.
Amugy okos ertelmes kisfiu, a tornat vezeto holgy szerint is mindent megert,vegrehajt, okos nincs vele gond. Mi leszha az oviba is bekakil? Illetve ha most marciustol beveszik(mivel itt ev kozben is ve lehet iratni) es bekakil akkor mi lesz?
Ez mar lassan 1 eves kerdes, azota ovis a kisfiam.
Az volt a tunete, hogy 2,5 evesen alig beszelt. A tsmt tornatol megindult 2 heten belul gyonyoruen a beszede. Illetve pl. a szobatisztasag nehezen alakult ki. Most semmi gond vele az oviban, nagyon dicserik az ovonok, szoval teljesen felfejlesztettek/tuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!