Ovodai hiányzás?
4 éves kislányomnak a beszokatását októberben kezdtük de 3 napnál többet nem voltunk. Aztán beteg lett...
Most január végén költözni fogunk. Másik városba fog óvodába járni.
Írtam az óvónőnek. Aki azt írta hogy nem látja értelmét akkor h januárban pár hétre itt járjon aztán egy másikba, mikor egyébként is nagyon szorongó, nehezen elváló kislány.
Ilyenkor hogy lesz az igazolás? Ki igazolja neki h januárban itt nem jár oviba, decemberben pedig még a betegség miatt nem fog.
Vagy elég az ovonovel megbeszélni vagy hogy működik ez?
Persze hogy a legjobbat szeretném neki. De ő szeptembertől kb ha 1 hetet volt oviba, akkor is velem mert beszokatás volt. És onnantól kezdve folyamatosan beteg, amiről természetesen van igazolás. Egy hete gyógyult ki a középfüllgyulladasból, most lázas, fáj a feje, hasa, 5kor viszem az ügyeletre, mert a gyerekorvos annyit mondott vírus, és pihenjen. De egyre rosszabb a hasfájása.
Szóval ha januárban végre meggyógyulna, akkor meg a költözés miatt nem menne, attól féltem h nehogy sok legyen a hiányzás
10-es vagyok.
Tenyleg felesleges bevinni ennyi időre 🙂
De szép, hogy aggódsz és foglalkozol a témával, sok szülőt nem izgat. Nem lesz ebből problémátok. Annyi, hogy majd tájékoztasd ezt az óvodát, hogy mikor költöztök és mikortól iratod be az új helyre.
Volt olyan szülő, aki nem szólt az ovinak csak átvitte máshova a gyereket és így értesült az eredeti óvoda 😕
Nálunk most a covid miatt lehet kérni a gyerekek ,,felmentését".Ki kell valami papírt tölteni(távolmaradási kérelem asszem) és az óvoda vezetője rendezi a továbbiakat.Szerintem ezt most bárhol lehet, és ez nem csalás vagy ilyesmi, mert teljesen hivatalos és senki sem állítja azt hogy a gyerek járt oviba.
Minden esetre, ha meggyógyult a másik helyen csak hordjad.Mi is úgy vagyunk mint ti, 4 éves ,szeptemberbe kezdte, sokat beteg.Viszont valóban kell ennek a korosztálynak már a közösség.Erősítsd abban, hogy jó helyre megy, lesznek játszópajtásai, mennyire buli oviba járni.És te magad se szorongj emiatt, mert ezt is megérzi rajtad és az ő helyzetét nehezíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!