Jogos, hogy az anyuka még mindig ezen kattog?
Szuper anyu is megmondta. Csírájában el kell folytatni 😂😂 Nem tudom amúgy annál többet amit megtettem mit csinálhattam volna amúgy. Mondjuk eltörhettem vagy leköthettem volna a kezét. Akkor tuti nem nyúl hozzá senkihez.
Nem tudom amúgy. Összejárunk pár anyukával. 1 kisfiú van a társaságban akinek nem volt annyira meg (de neki is volt csapkodás) ez az időszak. Ő amúgy is olyan kis szende, magának való. DE SOHA nem balhéztunk, problémáztunk ha valami történt. Persze a gyereket rendre utasítottuk, elnézést kértünk és ennyi. El volt rendezve. Volt lökés, csapás, harapás is. Egyik se halt bele és azóta is összejárunk
"rendszeresen össze járunk már baba koruk óta, mégis sokszor püfölik egymást, soha nem utáltuk meg egymást emiatt"
Hanem végig néztétek?
"Pedig volt ütés, harapás, ellökés mindegyikük részéről."
És hagytátok újra és újra, ahelyett hogy kiemeltétek volna a helyzetből és megtanítottad volna, hogy ha így viselkedik, hazamentek, nem mentek újra.
Nem, hanem hagytátok újra és újra, mert a "gyerekek ilyenek"?
"Most tényleg van olyan gyerek, aki még életében nem csinált semmi rosszat a másikkal?"
Nincs, viszont ép értelmű szülő nem legyint rá, nem hagyja annyiban és végképp nem röhögcsél a padon, hogy "jaj, már megint verik egymást",
hanem közbelép és tanít
ÉS
akkor nem a verekedés lesz a minta, amit tovább visz a gyerek a bölcsibe, oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!