3 éves kisfiam ma azzal jött haza az oviból ,hogy fél az óvónénitől mert mikor sírt rá ordított ,hogy hagyd abba és a fejére húzta a pulcsiját . Ezt most hogy kezeljem ? Kiscsoportos jó ha ebbe az évben 1 hónapot járt.
Micsoda időket élünk.
Az óvónő képes képes volt feladni azt a pulcsit arra a gyerekre. Ahelyett, hogy inkább leülne azzal a 25-30 éppen dackorszakában levő, anyuci pici kedvence kisgyerekkel tárgyilagosan, racionális, kimérten, megdönthetetlen érvek tucatjait felsorakoztatta kommunikálni, hogy már pedig a pulcsit fel kell húzni, mert kint hideg van és meg fáznak. És ezt mindennap.
És ha véletlen megfázik a kisgyerek, akkor jön majd a kérdés gyakorin, hogy: "az óvónő nem végezte el a munkáját, nem volt elég határozott a gyerekemmel, aki az istenért nem akarja felvenni azt a nyüves pulcsit, hiába könyörög neki az óvónő órákig és megfázott. Anyuka meg ülhet otthon 2 hétig a gyerekével karanténban, mert folyik az orra. Hogy kezeljem??"
Tudtam Én, hogy az óvónői meló a világon a legjobban alulfizetettet, legkevésbbé megbecsült munka, csak épp nem sejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!