Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 3 éves kisfiam ma azzal jött...

3 éves kisfiam ma azzal jött haza az oviból ,hogy fél az óvónénitől mert mikor sírt rá ordított ,hogy hagyd abba és a fejére húzta a pulcsiját . Ezt most hogy kezeljem ? Kiscsoportos jó ha ebbe az évben 1 hónapot járt.

Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 18:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%

Micsoda időket élünk.

Az óvónő képes képes volt feladni azt a pulcsit arra a gyerekre. Ahelyett, hogy inkább leülne azzal a 25-30 éppen dackorszakában levő, anyuci pici kedvence kisgyerekkel tárgyilagosan, racionális, kimérten, megdönthetetlen érvek tucatjait felsorakoztatta kommunikálni, hogy már pedig a pulcsit fel kell húzni, mert kint hideg van és meg fáznak. És ezt mindennap.

És ha véletlen megfázik a kisgyerek, akkor jön majd a kérdés gyakorin, hogy: "az óvónő nem végezte el a munkáját, nem volt elég határozott a gyerekemmel, aki az istenért nem akarja felvenni azt a nyüves pulcsit, hiába könyörög neki az óvónő órákig és megfázott. Anyuka meg ülhet otthon 2 hétig a gyerekével karanténban, mert folyik az orra. Hogy kezeljem??"

Tudtam Én, hogy az óvónői meló a világon a legjobban alulfizetettet, legkevésbbé megbecsült munka, csak épp nem sejtettem.

2021. nov. 9. 08:36
 22/25 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy nem kellet rá pulcsit adni ,egy cipzáros pulcsija volt, a másikat amibe beadtam nem vették le róla .Nem kellet rá belebújós pulcsit adni.Ezért is fura....
2021. nov. 9. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
Én óvónő vagyok, de eszembe nem jutna ráordítani egy gyerekre, majd a fejére húzni a pulcsit, akkor sem, ha esetleg hisztizik. Azért tanulunk, hogy az ilyen helyzeteket is úgy tudjuk kezelni, hogy a gyerek ne sérüljön, de végül mégis rá kerüljön a pulóver.
2021. nov. 9. 09:16
 24/25 anonim ***** válasza:
59%
Na, másnap van, fél 10, a gyereket azóta biztos leadás az oviban. Mit mondott az ovónő, amikor rákérdeztél a dologra?
2021. nov. 9. 09:30
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi aki értelmesen válaszolt ,de ilyen sok rosszindulatú sárdobálónak nem válaszolok.
2021. nov. 9. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!