Hogyan telik a napotok egy 3 éves kiscsoportossal ha játszótérre sem ajánlatos menni?
Mi ma ébredés után meséztünk,reggeli,aztán felöltöztünk,udvarra kimentünk kertészkedni ,az epret rendezgettük,majd hinta-bicikli-foci,kutyaetetés,ebéd.
Már alszik.
Holnap szintén mese nézést tervezek ébredés után,aztán rendrakás reggeli,sütni akarok valami kis sütit,ebben ő is tud segíteni. Majd udvarra kimegyünk kicsit szintén. Folytatjuk a tavaszi kertrendezést. Mivel mindenféle eszköze van így bármibe be tudom vonni.
Amiket kint tudunk csinálni még majd: kocsi takarítás,aszfaltkréta,tégla kalapácsolás(felújítás alatt vagyunk így az ép téglákat tisztítjuk),kutya tréning.
Elsétálunk a fő útig buszokat nézni,vagy csak biciklivel körbe megyünk az utcán.
Idebent majd minden nap igyekszem mást játszani vele,szerencsére a sok játék miatt karácsony után eldobozoltam pár alig érdekelt játékot úgyhogy van miből elővenni ha unatkozik.
- Elővettem a festékeket, gyurmákat.
- Szereztünk traktor gumit, vettünk homokot, geo fóliát és 5000,-ből csináltunk egy homokozót.
- Futóbicikli az udvaron.
- Aszfalt kréta
- Fogócskázás
- Sütögetés. Kuglófot, sütiket csinálunk közösen
- Elfekvőben ha van valahol buborékfújó, az lesz a következő.
Amúgy én innen lesek ötleteket, nagyon szuperek vannak:
7:00 Ébredés
7:15 Reggeli
7:45 – 10:00 Önálló játék
10:00 – 10:30 Tízórai
10:30 – 11:30 Séta, közös vagy önálló játék
11:30 – 12:00 Ebéd
12:00 – 14:00 Délutáni alvás
14:00 – 15:00 Közös játék
15:00 – 15:30 Uzsonna
15:30 – 19:30 Séta, levegőzés, közös játék, apával való játék, vacsora, esti mese olvasás, elalvás előtti lecsendesedés
19:30 Fürdetés (illetve esti rituálé)
20:00 Lefektetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!