Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ket es feleves gyereknek...

Ket es feleves gyereknek shusszler sót etvagytalansagra ajanlatos adni?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz evö..egyoldaluan eszik.mar mindent kiprobaltunk.nem.igazan tudom mire valo ez a ,,só,,.ize milyen egyaltalan?mert a vitaminokat sem eszi meg.kiöklendezi ha beadom...c es d viatmint adok.az izetlen.
2016. szept. 11. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

a D-vitamint ugye csak szigorúan asz orvos előírása szerint?? Finomat főzöl az sem kell? gyümölcs? nem eszik túl sok édességet?

Orvossal beszélném meg ezt az étvágytalanságot!

2016. szept. 11. 16:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Persze főzök rendesen.valtozatosan.doki azt mondta majd kinövi..de ez engem nem nyugtat.nem volt ez igy.evett rendesen reggeli ebed vacsi.uzsi tizorai.nem mondom h sokat de evett.es mostmar ket honapja lassan nem kell neki főtt kaja.csak a tej.
2016. szept. 11. 16:08
 3/16 A kérdező kommentje:
D vitamin egy csepp naponta.cebion ket naponta 10csepp
2016. szept. 11. 16:09
 4/16 anonim ***** válasza:
a D vitamint (én nem tudom) csak annyit szabad, amennyit az orvos mond- mert az túladagolható és betegséget okoz! A tej- az okozhat étvágytalanságot- kiszorít más értékes táplálékot és vashiányos lesz (abban semmi vas) 1 napra vond meg teljesen a tejet- adj szőlőt, barackot- jót fog tenni. Utána sem csak dönteni be a tejet!! - főzzél zabkását, a zabban van vas - a zabpelyhet óvatosan kevergetve 4-5 percig főzni (nekik még nem jó ahogy a felnőtteknek) és mézet, gyümölcsöt is lehet bele tenni.
2016. szept. 11. 16:15
 5/16 anonim ***** válasza:

2,5 évesem van, ő is nagyon válogatós, összevissza eszik. Van, hogy 3 napig csak joghurtot eszik, de mindig elmúlik és egyszer csak elkezd enni, no nem mindent, csak amit szeret: tészta, leves, pizza, rizs, virsli.

Azt megfigyeltem, hogy mikor itt van anyósom, és összevissza tömi mindennel (mert úgy gondolja alig eszik), akkor tényleg nem eszik rendesen. Amikor egyedül vagyunk és reggel-délben-este eléadok normál kaját (amit tudom, hogy szeret), akkor szépen beburkolja.

Egyébként mekkora a gyerek? Jókedvű, energikus? Nem beteges? Ha 2-3 óránkét az evésen görcsölsz, akkor persze, hogy nem eszik

2016. szept. 11. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem kell neki főtt kaja, csak a tej. -ezt írod

És gyümölcsök, zöldségkrémek kenyérrel, egyéb tejtermékek?

2016. szept. 11. 20:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen.jelenleg szinte csak a tejet fogadja el.eszik par szem sültkrumplit.esetleg husleves levét...kivalogatja...d vitamint a doki mondta kapjon napi egy cseppet.jo kedvü.jo a sulya.szinte sosem beteg.egesznap jatszik szalad.nem tudom mitől jött ez.evett mindent.ez a legujabb...de most eleg hosszadalmasan.foga mind kibujt.az összes fajdalom mentesen.az sem lehet problema
2016. szept. 11. 22:03
 8/16 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt utálja.alma banán neha..de semmi mas
2016. szept. 11. 22:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja es ami megy viszonylag a kenyér hejja:))
2016. szept. 11. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

főzzél neki zabkását hogy a 4-ben írtam

Azonkívül mondd kell a dokinak, mert ha ez már régóta megy, akkor lehet hogy vérképet kell nézni, lehet hogy már kialakult a vashiányos állapot

2016. szept. 12. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!