Ket es feleves gyereknek shusszler sót etvagytalansagra ajanlatos adni?
a D-vitamint ugye csak szigorúan asz orvos előírása szerint?? Finomat főzöl az sem kell? gyümölcs? nem eszik túl sok édességet?
Orvossal beszélném meg ezt az étvágytalanságot!
2,5 évesem van, ő is nagyon válogatós, összevissza eszik. Van, hogy 3 napig csak joghurtot eszik, de mindig elmúlik és egyszer csak elkezd enni, no nem mindent, csak amit szeret: tészta, leves, pizza, rizs, virsli.
Azt megfigyeltem, hogy mikor itt van anyósom, és összevissza tömi mindennel (mert úgy gondolja alig eszik), akkor tényleg nem eszik rendesen. Amikor egyedül vagyunk és reggel-délben-este eléadok normál kaját (amit tudom, hogy szeret), akkor szépen beburkolja.
Egyébként mekkora a gyerek? Jókedvű, energikus? Nem beteges? Ha 2-3 óránkét az evésen görcsölsz, akkor persze, hogy nem eszik
Nem kell neki főtt kaja, csak a tej. -ezt írod
És gyümölcsök, zöldségkrémek kenyérrel, egyéb tejtermékek?
főzzél neki zabkását hogy a 4-ben írtam
Azonkívül mondd kell a dokinak, mert ha ez már régóta megy, akkor lehet hogy vérképet kell nézni, lehet hogy már kialakult a vashiányos állapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!