Az első ovis/bölcsis szülőire egyedül, vagy a férjetekkel közösen mentetek?
Nálunk az elsőn csak az akkor beiratkozottak voltak. Szóval gondolom azért is kérték h mind a ketren menjük. (így kényelmesen megolható volt)
A következő szülőiken nem is találkoztam azzal h mind a két szülő eljött volna.
De gondolom kevesen vannak ahol egyáltalán ez kivitelezhető, így hogy egy 25 fős csopiból 1-2 gyerek mindkét szőlője elmegy, nem okoz gondot
Egyébként valóban indokolatlan.
"Mert mindkettőjüké a gyerek és sok csaladban az apuka nem csak külső szemlélő :)"
Akkor már miért nem vitték a nagyit vagy a bébiszittert is, akire a szülői alatt hagyták a gyereket vagy gyerekeket? :)
Hisz ő is szerepet vállal.
Másnál pedig a másik szülő a gyerekre ügyel, így veszi ki a részét.
"Elárulom miért mennek ketten. Mert mindkettőjüké a gyerek és sok csaladban az apuka nem csak külső szemlélő :)"
Nálunk az esetek majdnem felében a férjem ment, én meg maradtam otthon a gyerekekkel. Akkor ez azt jelenti, hogy én vagyok a külső szemlélő?
#4 válaszoló vagyok
Mi azért megyünk ketten, mert a férjemet is ugyanúgy érdekli ami ott elhangzik. Nálunk nem csak annyit mondanak, hogy mennyi zsepit kell bevinni, hanem beszélgetünk a gyerekekről is, hogyan szocializálodnak, milyen közösséget alkotnak stb.
A bébiszittert meg a nagyit azért nem visszük, mert ez SZÜLŐI értekezlet. Gondolom ezt nem nehéz felfogni :)
Ezek az eszmefuttattások felnőtt nők között zajlottak... Hát ez igen!
"Mert mindkettőjüké a gyerek és sok csaladban az apuka nem csak külső szemlélő :)"
Ez a mondat külön megér egy misét...
Ha apuka otthon vigyáz a gyerekre, akkor ő külső szemlélő??? Akkor lenne szerintem az, ha a mama vigyázna a gyerekre, apuka meg a haverokkal inna.
Egyikünk sem, mert pont nyaralni voltunk :D Nem értem a szülői létjogosultságát, egy e-mailben le lehetett tudni az egészet, még csak egy teljes oldal sem volt. Találkozni meg mindketten találkoztunk a gondozókkal amúgy is.
Az első óta még nem volt szülői, de szerintem ha legközelebb lesz, akkor csak egyikünk megy majd, egyetértek hogy felesleges mindkettőnknek jelen lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!