Az első ovis/bölcsis szülőire egyedül, vagy a férjetekkel közösen mentetek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Egyedül
Ketten közösen
68 szavazat
1/28 anonim válasza:
A bölcsiben a férjem volt az első szülőin
Az oviban mind a ketten voltunk
2/28 anonim válasza:
Egyedül. Ketten jegyzeteljük ugyanazt? Úgy is találkoznak az óvónők mindkét szülővel - ha emiatt mennétek ketten, amúgy felesleges.
3/28 anonim válasza:
Egyedül, a nulladikra kifejezetten kérték, hogy a családból csak 1 fő legyen jelen, a másodiknál már nem kérték de így sem volt egyetlen apuka sem.
4/28 anonim válasza:
Mindig ketten mentünk/megyünk minden szülőire
5/28 anonim válasza:
Nálunk két gyerek van, mindig csak egyikünk megy. Amikor egy volt, akkor sem ültünk ott ketten.
6/28 anonim válasza:
Én nem láttam a két gyerekemnél sem bölcsiben, sem iskolában két szülőt egy gyerekhez, de azért apukák szoktak lenni. (Járvány miatt sem tartom jónak.)
7/28 anonim válasza:
Nálunk az együtt élő szülők közül mindig csak egy jött, mikor melyikük ért rá, a külön élőknél viszont -három iylen pár volt-mindig mindkettő.
8/28 anonim válasza:
Valaki árulja már el, minek ketten menni? Nálunk mindig az megy, aki épp ráér, de ketten??? Nem mondanak ott semmi olyan bonyolult dolgot, amit egyedül ne lehetne képes valaki felfogni.
9/28 anonim válasza:
Mi elfelejtettük és nem mentünk, kb. 3 mondatban össze lehetett foglalni, ami elhangzott, azt feltették a fb csoportunkba.
10/28 anonim válasza:
#1 vagyok Nálunk az oviban külön kérték h ha megoldható az első szülőire mind a ketten menjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!