Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi lenne a legjobb döntés...

Mi lenne a legjobb döntés ilyenkor? Van jó döntés egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy lassan 3 éves lányom. Szeptemberben kezdte az ovit, az elején minden jól ment, szeretett ott lenni. Aztán az ottalvaskor jött a probléma, nem alszik csak ül az ágyán 2 órát. Mikor hazahozom fáradt, elalszik, és egészen estig sír nem akar ott aludni, másnap reggel kezdi elölről. Az életvidám rosszaság gyerekemből egy befordulos sírós gyerek lett. :(

Holnap kellene kezdenem dolgozni, de egyszerüen nem tudom mit tegyek. Hozzam el délben most egy darabig és hagyjam a melót, vagy hagyjam szenvedni a gyereket?

Jó tudom minden gyerek megszokja stb, de azt is tudom ha most megutálja az ovit végig kin szenvedés lesz neki mennie. :(

2021. okt. 11. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Így van, meg fogja szokni a kis lelke..😒
2021. okt. 11. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Az első évben úgyis folyton betegek, apuka meg nem tűnik túl rugalmasnak, szóval valószínűleg pár hónap után kirúgnának… én nem szivatnám a gyerekemet feleslegesen.
2021. okt. 12. 02:49
 13/14 anonim válasza:
Járt bölcsibe? Mert ha nem, akkor érthető, hogy ezt csinálja, majd megszokja.
2021. okt. 24. 17:41
 14/14 anonim válasza:
Az ovikezdés nehéz szinte minden gyereknek, csak van, akin jobban látszik, van akin kevésbé.
2021. okt. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!