Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy vigyem be az óvodába a...

Hogy vigyem be az óvodába a toporzékoló, ordító gyereket, aki feszíti ki magát a kezemből?

Figyelt kérdés

Már itthon elkezdte nem akart felöltözni, alig tudtuk a kocsiba kivinni, majd be végig az ovibe az ölembe vittem, de kapálózott, feszítette magát ki....bent a csoportnál alig tudtam átöltöztetni...☹

Ez volt még csak a 3.napja nélkülem ott, mert eddig beteg volt, csak pár napokat ment beszokatásra.

Eddig csak bent elváláskor sírt de ez hogy alig tudok bevinni, a rémálmom volt. Rrttegek a holnaptól 😢😢😭😭

2021. okt. 6. 11:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azota itthon van betegen...1hetet járt.😬 beszokni se tud, mert mindig beteg lesz 🙄😬pedig már jobb volt a helyzet,most előről majd az egész megint..
2021. okt. 15. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Ne aggódj!

Nem lesz elölről

Èn is azt hittem

2 hetet volt itthon

Előtte 2 napot jàrt

1,5 hetet itthon

A szoktatás nem esett vissza

Remélem nektek is úgy lesz

2021. okt. 15. 08:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ugyan így vagyunk...1 hetet volt normálisan, akkor már tök jó volt minden,majd egy hét szünet 3 nap ovi ami megint sírás majd megint 1 het itthon 5 nap ovi ebből 3 nap sírás és most szerda óta megint itthon🥴 sose lesz vége,sosem fog beszokni😫
2021. okt. 15. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság azóta veletek?
2021. nov. 4. 20:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát mátol megint itthon.múlthetet végig járt volt nap hogy alig birtuk kivinni a házból, sőt mar felöltöztetni is alig tudtuk 2en....aztan volt nap hogy itthon nem sírt csak bent. De bent mindig mikor kezdem levezköztetni. Mikor megyek erte is sír ahogy meglát.

Bent el van az óvónők azr mondják nincs vele gond. Itthon is mesél az oviról.

2021. nov. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!