Elvihetem már oviba holnap, ha ma már csak néhányszor köhögött a gyerekem?
Eddig még nem volt beteg egyszer sem (3 éves). Most sem volt igazán, csak némi orrfolyás, meg hurutos köhögés volt, de láz nem, és a viselkedését tekintve sem látszott egyáltalán betegnek, ugyanúgy futkározott, biciklizett... stb., mint bármikor máskor.
Még időnként előfordul néhány alkalommal, hogy hurutosan köhög, de a nap 90%-ban semmi sincs, és ma eddig csak 1x kellett orrot is fújni Nála.
Tudom, hogy nem szeretik az óvónők, ha csak egyet is köhög a gyerek, de mégis meddig tartsam itthon, ha ezen kívül semmi más baja nincs?! Magamból kiindulva egy betegség után én is van, hogy még köhögök időnként, akár 1-2 hétig is.
Orvosnál nem voltunk, csak felhívtam, hogy ez van; azt mondta akkor, hogy mivel nem nagyon beteg, ezért ne vigyem be, csak ha rosszabbul lenne; de nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!