Mit tehetnék? ( Annyira tapasztalatlan vagyok ilyen téren(
Igen igazad van hogy akkor sem szabad bántani senkit ha beszolnak neki. Ezt el is mondtam neki csak furi hogy 3 évig ilyen probléma sosem volt hogy bárkit bántott volna imádja a gyerekeket és imád játszani velük a gyerekem ezért is volt fura hogy verekszik.
És végig sírta másnap megint sírt mikor vittem és a másik csoport ovonenije oda ment és ő vigasztalta meg .. de tud beszélni a gyerekem és szobatiszta de gondolom már akkor bujkált benne a betegség és ment a hasa .. ezt az óvónonek is észre kellet volna vennie és azt is látni hogy a gyerekem beteg.. a gyerek azt is mondta hogy fél az egyik ovonenije től de mikor ezt meg akartam vele beszélni hogy mégis miért mond ilyet a gyerek hogy fél tőle ő kikérte magának hogy bármi oka is legyen a gyereknek erre .. fura hogy nem veszik rajta észre azt sem hogy beteg . . Hanem mindenét pszichológushoz kellene vinnem vissza terve arra mikor beszoktatas után is küldte volna pszichológushoz mert végig sírta a napot ez pár nap után meg is szűnt a gyereknek . . Csak hát őt is megviseli ez a "leválás anyáról " de ezt egy pedagógus nem tudja ?!
5-ös írta jól, 6-os baromságot írt (és utána is, amikor még hozzászólt).
11 és 12 is jókat írt.
Én elvinném. A mi óvodánkban elképzelhetetlen lenne ilyen hozzáállás, és ezzel egyáltalán nem azt mondom, hogy nálunk tökéletes emberek dolgoznak.
Annak idején az én tesómat is küldték pszichológushoz valani piszlicsáré dolog miatt. Anyu elvitte a békesség kedvéért, majd az óvónők orra alá dugta a kapott papírt, miszerint a gyereknek az égvilágon semmi baja sincs.
Én is ezt tenném és akkor ezen nem rugózhatnak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!