Mit tehetnék? ( Annyira tapasztalatlan vagyok ilyen téren(
Ezek olyan dolgok, amelyek szinte általánosak. Ha így haladunk, körbejárnak a gyerekek az óvodák között.
megértem, hogy minden szülőnek a saját gyereke a legfontosabb és ez így helyes, de az óvoda nem lesz tekintettel 30-as létszámok mellett a gyerek lelkivilágára. meg az iskola sem.
Nem verekszunk, ez alap. Akkor se, ha beszólogat valaki.
Fél napot nem sir végig egy átlag gyerek.
Azért a kaki nem épp szagtalan, kizárt, hogy ne vették volna eszre, így eztf a részt nem is értem.
39fokos láz mellett nem jéghideg a gyerek keze.
"39°láz mellett nem jéghideg a gyerek keze." - de, amíg megy fel a láz jéghideg keze-lába!!!
Azért volt mindez, mert bujkált már benne a betegség. Most meggyógyul, UTÁNA próbáld, hogy meséljen az oviról - ne kérdezd,hogy "ugye rossz az óvónéni " stb., hanem várd ki, amíg ő mesél.
Várd ki, hátha mondja, mi bántja őt ott.
Utána lehet eldönteni, kell-e váltás.
5!
Nem, ha lázas, nem hideg. Meleg.
7!
Aha. Tehát az átlag 36fok testhőmérséklet véleményed szerint ugy emelkedik 39re, hogy közben a meg lehűl. Aha. 🤣🤣🤣
(hagyjuk - a keze-lába jég, és rázza a hideg, AMÍG MEGY FEL A LÁZ)
De tényleg hagyjuk, hátha kap jó tanácsot a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!